Futbolculardan koreografiye katkı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Futbolculardan koreografiye katkı
A
a

Eskişehirspor ile Adana Demirspor arasında 2 Mart Cumartesi günü oynanacak maçta taraftarın yapacağı koreografi hazırlıklarını izleyen futbolcular, çalışmalara yardım ederek, “Taraftarlara bu emeklerinin karşılığı olarak 3 puan vereceğiz” dediler

Sütiş Eskişehir
Eskişehirsporlu futbolcular, çalışmalara katıldı
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri ile birlikte Emek Kapalı Pazar yerinde yapılan çalışmaları yerinde izlemeye giden futbolcular Hakan Aslantaş, Mevlüt Çelik, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner, Feyzi Yıldırdım ve Mete Kaan Demir taraftarların el emeği ile hazırladığı koreografi çalışmalarına katıldı. Futbolcular, böylesine büyük bir görsel hazırlandığını bilmediklerini belirterek, taraftarlara emeklerinden dolayı teşekkür etti.

“Büyük özveri gösterdiler”
ETB Başkanı Murat Diri, “Bizlerde tribünler olarak bu enerjimizi görsel bir şovla süslemek istiyoruz. Bu bağlamda Adana Demirspor maçında bir koreografi yapmak istiyoruz. Futbolcularımız sezon başından beri büyük bir özveriyle bizle beraber oldular. Bizim çocuklar sahada mücadele ederken, diğer arkadaşlarımız bizim için bekledi. Tribünlerde sonuna kadar onlara destek olduk ve bu mücadele sonunda bir aradayız” dedi.

“Maçta güzel bir sürpriz olacak”
Siyah Kırmızılı taraftarların hazırladığı koreografi çalışmalarına katılan ve boya yapan Hakan Aslantaş, “Bu kadar büyük bir çalışma olacağını bilmiyordum. Buraya gelince nasıl zorlu bir iş ve emek gerektiğini gördük. Maçta güzel bir sürpriz olacak. Bu arada sakat arkadaşlarımızı burada değerlendirmek istiyoruz. Aslanlar gibi gelip 
burada boya yaptılar” diyerek, koreografi hazırlıklarına katılan sportif sakat Mevlüt Çelik ile şakalaştı.

“Güzel sonuçlarla karşılık veririz”
Eskişehirspor’un acar forveti İbrahim Halil Öner, “Sezon başından beri taraftarlar bize destek oldu. Bizde bugün taraftarlara ufakta olsa destek vermeye geldik. Hazırladıkları koreografiye bizlerde el emeğimizle azda olsa yardımcı olduk. İnşallah önce Gazişehir, sonra Adana Demir maçından alacağımız güzel sonuçlarla karşılık veririz” ifadelerini kullandı. “emeğimiz olsun diye geldik” Geçtiğimiz haftalarda antrenmanda yaşadığı sportif sakatlık nedeniyle iki haftadır sahalardan uzak kalan Mevlüt Çelik ise, sahalara dönmek için henüz iki haftaya da ihtiyacı olduğunu belirterek, “Gerçekten konuşulacak bir koreografi olacağına inanıyorum. Bizlerde taraftarlarımızla birlikte bu çalışmada emeğimiz olsun diye geldik. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi