Futbola marta kadar ara verildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Futbola marta kadar ara verildi
A
a

Türkiye’yi yıkan deprem felaketinin ardından Türkiye Futbol Federasyonun Bölgesel Amatör Lig ve yerel ligler ile ilgili açıklama yaptı. Federasyon bu liglerdeki maçların şubat sonuna kadar oynanmayacağını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısı ile profesyonel liglere ilk olarak 1 hafta ara vermiş, geçtiğimi gün yapılan toplantı ile bu erteleme uzatılmış ve maçların 3-4 Mart tarihlerinde devam edeceği açıklanmıştı. Profesyonel liglerde durum bu şekilde iken Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve yerel ligler ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. BAL ve yerel liglerin akıbeti sonunda belli oldu. TFF tarafından, liglerde maçların Şubat sonuna kadar oynanmayacağı açıklandı. 
Mart başında oynanacak
TFF’den konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde; “Başta Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu can kayıplarımızın ve yaralıların olması, devam eden arama kurtarma çalışmaları ile birlikte ülke genelinde 7 günlük Milli Yas ilan edilmesi nedeniyle TFF Yönetim Kurulu kararı ile tüm illerimizde Bölgesel Amatör Lig ve Yerel Amatör Lig Müsabakaları Şubat ayı sonuna kadar ertelenmiştir.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi