Fuat Çapa o iddialara sert çıktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa o iddialara sert çıktı!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Hatay maçı öncesi Anadolu Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Çapa, “Her şey sütliman değil. Birilerini kazanırken diğerini kaybetmeyelim. Maç eksiği bulunan oyuncularla oynuyoruz. Herkes sabırlı olmalı” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da yarın oynanacak Hatayspor maçı öncesinde teknik direktör Fuat Çapa samimi açıklamalarda bulundu. Cemali'nin oynatılmaması ve sakat futbolcular için yapılan iddialar hakkında konuşan Çapa tüm soru işaretlerini gideren bir açıklama yaptı.

İşte Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın açıklamaları

Cezalı adamı nasıl oynatayım?

Başakşehir’e verdik Cemali’yi sonra Cemali’yi sildi düşüncesi oluştu. Cezalı oyuncuyu oynatacak halim yok. Fıratcan’ı haftalardır iğneyle oynattık. Artık antrenmanlara dahi çıkamıyor. Sakat oyuncuyu nasıl oynatayım? Mevlüt’te aynı şekilde. Ligin ikinci yarısındaki gerçekleri göz ardı etmeyelim. Rakiplerimiz hazır olan takımlarına hazır oyuncularını transfer etti. Biz maç eksiği bulunan arkadaşlarımızı kadroya dahil ettik. 5-6 tane üst üste maç oynayarak futbolcu eksiğini tamamlar. 

Gerçekçi olalım

Çok karamsar olmamak lazım… Ne kadar yukarda bitirebilirsek ligi öyle bitireceğiz. Ama asıl hedefimiz gelecek sezon olmak zorunda. Sezon bitmeden gelecek sezonun hedefini belirlemek çok doğru bir şey değil. Sezon sonunda ne olacak bu kulübü neler bekliyor buna bakmak gerekiyor. Eskişehirspor’un olduğu her yerde hedef olur. Gerçekçi olalım. Süper Lig’e çıksak bile orada kalıcı olmamız lazım. 1 sene çıkıp tekrar küme düşmemeye oynamamak lazım. Bu şehir bu yıl yaşadığımız olayı bir daha kaldıramaz. 

Fuat Çapa acı gerçeği hatırlattı! Transfer yasağı...​

Emre Güral yok

Eksiğimiz var. Emre Güral bu hafta antrenmanlara katılamadı. Eşi doğum yaptı doğum biraz sıkıntılı geçti eşinin yanında durması gerekiyordu. Emre bu maçta oynayamayacak. Sissoko son iki antrenmanda iyi hissetti kendini. Eğer yarın(bugün) yapılacak antrenmanda ağrısı olmazsa kadroya alacağız. Mevlüt, Bedirhan, Talha, Fıratcan ve Harun sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. 

Sakatlıklar kendi hataları

Bu sakatlıklarla ilgili gelecek hafta bir açıklamam olacak. Bizim yapmış olduğumuz idmanlarla alakalı değil sakatlıklar. Bazı oyuncuların neden sakatlandığını profesyonelliğin ne olduğunu hep söylüyoruz, tam olarak algılamamız lazım. Talha, Bedirhan ve Mevlüt’ün sakatlığı onların kendi hataları yüzünden kaynaklanıyor. Vücudunu dinlemezsen bunlar yaşanır…
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi