Fuat Çapa ile tartıştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa ile tartıştı!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ile David Odonkor arasında kriz çıktığı öğrenildi. Altyapıda görev alacağı açıklanan Odonkor’un daha sonra A takımda görev alacak olması nedeniyle Çapa ile tartıştığı ortaya çıktı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor özel haberi: Eskişehirspor'da teknik ekip çekişmesi yaşanıyor. Başkan Osman Taş’ın göreve gelmesinin ardından Eskişehirspor’da altyapıda görev alacağı açıklanan David Odonkor, Polonya kampına Ferhat Kurtuluş ile birlikte katılmış ancak bir anda bu kampı terk etmişti. Daha sonra Odonkor, Başkan Osman Taş ile görüşerek kampa katılacağını açıklamıştı. Eski futbolcunun her ne kadar altyapıda görev yapacağı açıklansa da A takımda göreve başlatılması Fuat Çapa ile ipleri gerdi. Çapa ile Odonkor’un tartıştığı ortaya çıktı. Başkan Osman Taş’ın ikili arasındaki krizi çözmeye çalıştığı belirtiliyor. Odonkor geçtiğimiz gün Göztepe ile oynanan hazırlık maçını tribünde izlemişti. 

 
Kaynak : Arif Anbar
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Günay Tekinalp 23 Temmuz 2019 13:31

Düşmeye oynayan takımda kavga çok olur.Başkanın da kaçışı yakındır.

2 7 Cevap Yaz
es es 23 Temmuz 2019 12:50

başkan fuat hocanın konsantrasyonunu bozma. Bulduğun adamada es es borç yapar birde onunla uğraşırız. Fuat hoca var yeter. Alt yapıdada eskişehirde ki hocalar yeter paran çoksa futbolculara ver .

0 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi