Fuat Çapa ile görüşmeler sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa ile görüşmeler sürüyor
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş, sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Fuat Çapa ile görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün yapılan görüşmede her hangi bir sonuç çıkmamıştı. Çapa’nın istediği şartlar yerine gelirse imzalar atılacak

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’u kümede bırakmayı başaran Teknik Direktör Fuat Çapa sezon biter bitmez soluğu Belçika’da almıştı. Ailesiyle birlikte tatilini yapan Çapa’nın Es Es’te yola devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor. Osman Taş’ın başkan seçilmesinin ardından Eskişehir’e gelen Fuat Çapa iki gün önce yeni yönetimle masaya oturmuştu. Ancak bu görüşmede olumlu veya olumsuz bir sonuç çıkmamıştı. 

Çapa mesaj vermişti
Başkan Osman Taş ve Teknik Direktör Fuat Çapa dün bir kez daha masaya oturdular. Yapılan görüşmenin daha olumlu geçtiği öğrenildi. Çapa’nın şartlarının olduğu ve bu şartların oluşması halinde Eskişehirspor’a imza atacağı gelen bilgiler arasında. Çapa Eskişehir’den ayrılmadan önce ‘Geride bıraktığımız sezonun aynısını bir daha yaşamak istemiyorum’ diyerek camiaya aslında bir mesaj göndermişti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman Nuri Türkmen 5 Haziran 2019 13:55

Fuat hoca istikrar abidesi kıymetini bilin paraları sokağa yada başka bir yere atmayın ne istiyorsa yapmaya çalışın

0 0 Cevap Yaz
Başkan 3 Haziran 2019 17:40

Görücez

0 1 Cevap Yaz
Kadir 3 Haziran 2019 15:50

Osman Taş zoru sever ( !)

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi