Fuat Çapa hakkında şok sözler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa hakkında şok sözler!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'ın ES TV'ye yaptığı açıklamalardan Es Es'in eski teknik direktörü Fuat Çapa da nasibini aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un eski teknik direktörü Fuat Çapa hakkında da konuşan Başkan Osman Taş sözlerini söyle tamamladı, “Herkes Eskişehirliyiz diyor ama işin aslı öyle değil. Fuat Çapa Eskişehirsporluyum diyor ama zerre kadar Eskişehirsporluluğu yok. Süper Lig’e çıkarsam 5 milyon prim alırım diye sözleşme yapmış. Mustafa Topkaya ve Mehmet Şimşek bu sözleşmeye imza atmış. Her gün tesise gidiyoruz bir borç geliyor karşımıza.”

Niye taraftar sormadı?

“Ben 3 ay önce takıma Almanya’dan iki bavul ilaç getirdim. 2 bin Euro ödedim. Aynı ilaçlara 2012-2013 yıllarında kesilen 800 bin liralık fatura var” diye Taş, “Bende diyorum ki taraftara bugüne kadar bana sorduğunu soruların hepsini o gün o insanlara sordunuz mu? Bu takımı ben mi bu hale getirdim? Şu an kimliğim ortalıkta dolaşıyor. Gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum. Para verirken iyisinde zor durumda kötü müsün?” dedi.

2032’ye kadar sözleşme var

Kulübün yaptığı sözleşmeler hakkında konuşan Taş şunları söyledi; “Ben sahaya çıkıp oynamıyorum. Herkesten fazla Eskişehirspor’un galip gelmesini ben istiyorum. Alpet benzin istasyonu 2013 yılında kiralanmış 500 bin dolara, eğer kulüp bu sözleşmeden vazgeçerse 1 milyon 700 bin dolar ceza ödeyecek. Sözleşmeler sürekli uzatılmış ve 2032 yılına kadar. Kulübün 1 milyon dolar alacağı var ama hala ödeme yapılmadı. Ben bunlarla uğraşınca beni indirmeye çalışıyorlar” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 31 Ekim 2019 02:02

Adam cebinden harcama yapmış. Bir sürü para alabilecekken sadece cebinden verdiğini istiyor. Yine de yok şu kadar prim, yok bu kadar tazminat muhabbeti yapıyorsunuz. Adam size daha ne yapsın. Aynı durum Yılmaz Vuralla falan olsa üstünüzdeki ceketi bile alır.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi