Fuat Çapa Eskişehirspor'a dönecek mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa Eskişehirspor'a dönecek mi?
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, lisans krizinin halledilip transfer cezasının kaldırılmasını bekliyor. Eğer Es Es transfer cezasını ortadan kaldıramaz ise Çapa’nın Belçika’dan dönmeyeceği konuşuluyor.

Sütiş Eskişehir
Genç futbolcularıyla sezonun ilk yarısında Türk futbolunda adından sık sık söz ettiren Teknik Direktör Fuat Çapa şu an Belçika’da ailesiyle hasret gideriyor. Deneyimli teknik adam kongre süreci yakından takip ederken bir diğer yandan ise transfer cezasının kaldırılıp kaldırmayacağını merakla bekliyor. Takımdan ayrılması gündeme gelen Çapa’nın transfer cezasının ortadan kaldırılmaması sonucunda Eskişehir’e dönmeyeceği gündeme geldi.

​Deneyimli Teknik Direktör Fuat Çapa, birçok kez ayrılığın eşiğine gelmiş ancak taraftarın baskısı sonucuyla görevine devam etmişti. Çapa son olarak yaptığı basın toplantısında ayrılık sinyalini vermişti. Çapa, son oynanan Boluspor karşılaşması sonrasında “Şu bir gerçek, aynı şekilde devam edilecekse devam etmemin bir anlamı yok” demişti. Eğer Siyah Kırmızılı kulüp lisans krizini çözerse Çapa görevine devam edecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
HAYRİ ÜLKER 30 Aralık 2018 20:16

Bana göre dönmesi gerekir. Neden mi hocamız Sayın Fuat Çapa kendi açısından çok riskli bir görev alarak BİZİM ÇOCUKLARI yetiştirerek iyi bir puan almıştır.Hem babalık, hem de hocalık yapmıştır. İkinci yarı BİZİM ÇOCUKLARIN muhteşem maçlar çıkartacağını ve puanlar alçağı gün gibi aşikardır. Bu zorluk ve sıkıntılar arasında ESKİŞEHİRSPOR küme düşmeyip liğde kalırsa Sayın Fuat Çapayı ve ESKİŞEHİRSPORU gelecek yıllarda tuta bilene aşk olsun. Marmaris'ten Sevgi ve Selamlar.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi