Fuat Çapa'dan transfer açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa'dan transfer açıklaması
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, transfer yasağının kaldırılmasının ardından katıldığı radyo programında çok önemli açıklamalarda bulundu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, kulübün transfer yasağını kaldırmasının ardından telefon ile bağlandığı radyo programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

Eskişehirspor transfer gündemi
Fuat Çapa özellikle Eskişehirspor'dan istenilen oyuncularla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Kadromuz artık alternatifli diyen Fuat Çapa, mevcut oyunculardan 8'ine transfer teklifi geldiğini, bu oyunculardan değerini bulanın satılabileceğini açıkladı. Cemali Sertel ile Mehmet Özcan için konuşan Fuat Çapa, Mehmet Özcan'ı Lille'in istediğini doğruladı, Cemali Sertel'in de Başakşehir'e çok yakın olduğunun altını çizdi, ancak bu konudaki nihai sözü söylecek olan Başkan Kaan Ay'ın açıklamasının beklenmesini daha doğru bulduğunu belirtti.
Taraftarı endişelendiren "aşırı transfer" konusunda da konuşan Fuat Çapa, takıma maliyeti yüksek futbolcuları getirip, ileride maddi sıkıntı yaşamanın kabul edilemez olduğunu söyledi ve Eskişehirspor'un altyapıya yatırım yapmayı sürdüreceğini dile getirip "ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız" dedi.

Tarık Çamdal Eskişehirspor'a gelecek mi?
Tarık Çamdal transferi iddiasını "Görev aldığı mevkilere takviye yapmayı düşünmüyoruz" diyerek reddederken, Cenk Gönen için "bizim istememiz ya da oyuncunun bizi istemesi ile bu işler olmuyor, maddi imkanların oluşması gerekiyor" açıklamasını yaptı.
Fuat Çapa, kendi sözleşmesinin sorulması üzerine de "Benim Eskişehirspor kulübü ile sözleşmem gönülden. Kağıt üzerindeki imzaların bir bağlayıcılığı yok, bize ihtiyaç duyulduğu sürece görevimizin başında dururuz" diyerek, takımın başında olduğunun altını çizdi.


 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 31 Ocak 2019 12:08

Hocam sizi Esesin başında Sir Alex Ferguson gibi görmek isteriz. Sizinle gönüllük değil, ömürlük sözleşme yapılsın.

0 0 Cevap Yaz
komiksiniz 31 Ocak 2019 10:25

ne transferi kardeşim hangi parayla transfer yapıp maaş ödemesi yapacaksınız. azıcık mantıklı olun ya!!! doyamadınız kağıt üzerinde olmayan paraları dağıtmaya.. başarı transfer ile gelmez yönetim kulübü kendi ayakları üzerinde tutmakla gelir. bu da mevcut gençler ile bu ligde kalıp tecrübe kazanmalarından geçer!!!

0 2 Cevap Yaz
Sadık Deda 30 Ocak 2019 17:19

Başakşehir sporu günahım kadar sevmem ama Cemali Sertel transferindeki göstermiş oldukları destek yadsınamayacak kadar büyük hem bir futbolcu alıyorsun parasını veriyorsun ve 1.5 yıl aynı kulüpte oynamasını kabul ediyorsun bu durum alkışlanacak bir davranış.

0 5 Cevap Yaz
Davut Garip 30 Ocak 2019 17:06

Eskişehirsporun gelmiş geçmiş en büyük transferi kendi öz evladı olan Fuat Çapa dır..kendisiyle gurur duyuyoruz..

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi