Fuat Çapa'dan mesaj var...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa'dan mesaj var...
A
a

Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa, 2019'a girerken yeni yıl mesajı yayınladı. İşte o mesaj...

Sütiş Eskişehir
​Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, twitter hesabından yeni yıl mesajı paylaştı. Çapa, “Mutluluk kalplerde güzel hisler bırakmaktır. Eskişehirspor'da olmak bana 2018'in en güzel hediyesiydi. Darısı 2019'a. Mutlu yıllar” ifadelerini kullandı.

Es Es toplanıyor

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig’in ikinci yarı hazırlıklarına yarın başlıyor. Kırmızı Şimşekler yapılacak olan kongre nedeniyle çalışmalarını Eskişehir’de gerçekleştirecek. 3 Ocak’ta kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da yeni bir yönetim oluşursa takım Antalya’ya gidecek ve kamp hazırlıklarını orada sürdürecek. Eğer 3 Ocak’ta da yeni bir yönetim oluşmazsa Es Es çalışmalarını tesislerinde tamamlayacak.

İlk ve son gol

Eskişehirspor’un başarılı oyuncularından birisi olan Mehmet Feyzi Yıldırım bu sezon ilginç bir istatistiğe imza attı. Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Giresun deplasmanında penaltıdan takımının golünü atan 22 yaşındaki futbolcu, Es Es adına ligin ilk golünü atma başarısı göstermişti. Feyzi, ilk devrenin son maçında ise bu kez Boluspor filelerini penaltı golüyle havalandırdı. Feyzi beyaz noktadan sezonun ilk, ilk devrenin ise son golünü atarak ilginç bir rastlantıya imza attı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi