Fuat Çapa'dan maç sonunda olay sözler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa'dan maç sonunda olay sözler!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Kalan 7 haftayı iyi bir şekilde değerlendirip iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa, 2-1 kaybedilen maçtan sonra maçın hakemi Hakan Ceylan'a ateş püskürdü. Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında Eskişehirspor deplasmanda İstanbulspor’a 2-1 mağlup oldu. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, her iki takım adına önemli bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, “Sadece bizim oynadığımız için değil, diğer takımları da ilgilendiriyordu. Sadece 3 puanlık değil 5 puanlık karşılaşmaydı. Maalesef ilk yarı ortaya koymuş olduğumuz oyun ve mücadele bizi 2-0 gibi skorla devre arasına girmemize sebep oldu. İkinci yarı biraz daha etkin oynadık. Yakalamış olduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibimiz daha net değerlendirdi. Bizim adımıza üzücü bir skor. Skor her şeyin önüne geçti. Son haftalara geldik. Artık zaman geçirmeler, saha içerisinde olmayan futbolcuya tedavi uygulamalar falan bu tür olaylara müsaade ettiğiniz zaman daha fazla göreceğiz. Maçı izleyen herkes hemfikirdir. 4 dakika uzatma 3 tane değişikliği bizde, 3 değişikliği rakip yaptı. Oyuncular yattı sahada ama 4 dakikalık uzatma süresinde 1,5 dakika daha yatma vardı. Hakem maalesef 49. dakikada oyunu bitirdi. Maalesef Hakan hoca bize çok şanslı gelmiyor. Sadece Eskişehirspor’da değil diğer kulüplerde de benim adıma şanssız karşılaşmalar yönetiyor. Üzücü bir sonuç 7 haftamız kaldı. Yarınki sonuçlarda bizi etkileyecek olumlu olumsuz şekilde. Tekrar nasıl ilk devrede beraberliği sağladıysak onu sağlamak zorundayız. Kalan 7 haftayı iyi bir şekilde değerlendirip iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Sezon başından vermiş olduğumuz mücadelenin karşılığı bu ligde kalmak olması lazım. Bunun içinde bu hafta kaybetmiş olduğumuz puanları cumartesi oynayacağımız karşılaşmada telafi etmek zorundayız” diye konuştu. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 4 Nisan 2019 12:12

fıratcanı koydu ne yaptı hiçbirşey rakipler artık bize karşı kapanıyor fıratcana boş alan yok hiç oyuna alınmamalıydı kia hakem kamal a takmıştı boşyeere ilk sarı kartı göstermiş 2. için fırsat kolluyordu canlı yayında kamal a nasıl baktığını tv gösterdi sanki nefret ediyor gibi futbolcuya bakıyordu bu hakemin iyi niyetli olmadığını fuat hoca görmeli ve kamalı çıkarmalıydı.

0 1 Cevap Yaz
Hektor 4 Nisan 2019 02:22

"Erhan" kardeş , muhteşem bir yorum yapmışsın, aynen katılıyorum..Fuat hoca maalesef kadro yapımında çok hatalı..

0 3 Cevap Yaz
Erhan 3 Nisan 2019 16:33

Hocam hakem hatalı ama kadroda hatalı Berkay ın yerine Mevlüt, Feyzi nin yerine Ferhat-Bedirhan yada Sezgin oynasa, Mert Kaan yerine Fıratcan ile başlasak, ne olursa olsun iyi top yapan Sissokko 11 de başlamalıydı. Milinkoviç in 11 de olmamasını yadırgamıyorum. Rotasyonda kullanılabilir. Emre Güral ı istekli ve iyi gördüm. Tek santrafor ve oda Emre Güral olmalı. Bu takım 4-5-1 oynamalı göbekte Kemal Issah ve Mehmet Özcan ın yanına bir takviye daha şart bu adam forvet arkası olmamalı, defansif yada iki yönlü olmalı. Jesse de dün kötüler arasındaydı. İlk yarıda oynayan genç değerlerimizden Mevlüt-Fıratcan-Mehmet Özcan-Alperen-Cemali muhakkak 11 yada rotasyonda değerlendirlmeli ve 90 dakika içerisinde süre almalılar

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi