Fuat Çapa’dan ibretlik açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa’dan ibretlik açıklama!
A
a

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Fuat Çapa herkesin ders çıkartması gereken bir açıklama yaptı. İşte o sözler...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Karabükspor maçında yaptığı centilmenlik ve açıklamalarla futbol camiasında takdir toplamıştı. Çapa yaptığı açıklamada Karabükspor’un yaşadıklarını bizde yaşadık. Balıkesir taraftarı bize ‘Es Es kümeye’ dediğinde oyuncularım hıçkıra hıçkıra ağlayarak soyunma odasına girmişti” dedi.

Ligin 21. haftasında oynanan Kardemir Karabürkspor-Eskişehirspor mücadelesinin 78.dakikasında, rakip takımdan kaptan Yusuf’un sakatlanarak oyundan çıkması ve oyuncu değişiklik hakkı olmaması nedeniyle, sahada 10 kişi kalan Karabükspor karşısında, Halil İbrahim Öner’i oyundan olarak maça 10 kişi devam eden Teknik direktör Fuat Çapa’nın yaptığı bu centilmenlik, güne damga vurmuştu.

Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında BalıkesirsporBaltok, Tetiş Yapı Elazığspor’u 3-1 mağlup etti.21. dakikada Steve Beleck’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Foxi, topu ağlara gönderi ve Balıkesir’i öne geçirdi. İlk yarıyı Balıkesirspor 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının 56’ncı dakikasında Elazığspor Mustafa ile eşitliği yakaladı. 68’de Foxi ile bir kez daha öne geçen Balıkesirspor 90+1’de ise Mehmet’in golüyle maçı 3-1 kazanmayı başardı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 11 Şubat 2019 15:19

cahiller futbol taraftarlığını hakaret etmek küfür etmek ve saldırmak olarak görüyor, üstelik bize kümeye diye bağıran bütün takımlar bizi deplasmanda yendikleri halde.....bu nasıl kin ve nefret nasıl bir kıskançlık ve çekememezlik.

1 3 Cevap Yaz
ms26 11 Şubat 2019 10:46

İşte Büyük Eskişehir ve Eskişehirspor ruhu budur , ötesi yok...............

2 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi