Fuat Çapa'dan futbolculara önemli uyarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa'dan futbolculara önemli uyarı
A
a

Spor Toto 1. Lig’de Osmanlıspor ve Birevim Elazığspor’u mağlup etmeyi başaran Eskişehirspor alt sıralardan biraz olsun uzaklaşmayı başarmıştı. Teknik Direktör Fuat Çapa alınan galibiyetler ve puan farkının açılmasıyla rehavetin oluşmaması için yoğun bir caba sarf ediyor.

Sütiş Eskişehir
Osmanlıspor ve Elazığspor galibiyetleriyle alt sıralarda yer alan takımlarla puan farkını açmayı başaran Eskişehirspor, gözünü Ümraniyespor’a çevirdi. 20 Nisan Cumartesi günü Ümraniyespor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Es Es bu maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şimşekler dün 90 dakikalık bir antrenman yaptı. Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan antrenman top kapma ile devam etti.

Şimşekler son bölümde ise çift kale maç yaparak günü noktaladı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa takımda rehavetin oluşmaması için yoğun bir caba içine girdi. Çapa futbolcularıyla yaptığı toplantılarda, “Çok özverili mücadeleler veriyorsunuz. 6 puan alarak büyük avantaj elde ettik. Ama hiçbir şey bitmedi. İki haftadır nasıl mücadele veriyorsak bu maçı da öyle geçirmemiz gerekiyor. Alacağımız her puan altın değerinde olacak” dediği öğrenildi.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 19 Nisan 2019 10:56

6 puan silinme tehlikesi varken ciddiyeti bırakmayalım

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi