Fuat Çapa'da maç sonunda futbolculara sitem

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa'da maç sonunda futbolculara sitem
A
a

Eskişehirspor ligin 3. haftasında da galibiyetle tanışamadı. Bursaspor'u konuk eden Es Es sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Fuat Çapa, pozisyonları değerlendiremeyen ve maça konsantre olmayan futbolculara sitem etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 3. haftasında Bursaspor'a sahasında 2-0 yenilirken teknik direktör Fuat Çapa, "İyi oynayıp da mağlup olmak insanı üzüyor." dedi.

Girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Çapa, şöyle konuştu:

"Bu, bizim adımızı çok üzücü oldu. Rakibimiz pozisyona girmeden maçı 2-0 kazandı. Bizim de 6-7 net pozisyonum var ama futbolda atamazsanız maçı kazanma şansınız yok. Son 2 haftadır bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Girdiğimiz pozisyonları çok cömertçe harcadık. Rüzgar her anlamda şu anda karşımızda. İyi oynayıp da mağlup olmak insanı üzüyor. Eskişehirspor 14 günlük süreci çok iyi değerlendirmek zorunda. Bundan sonraki süreçte sadece maçlara konsantre olabilirse daha iyi olacaktır." 

Bursaspor cephesi mutlu

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, zorlu Eskişehirspor deplasmanından 3 puan almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Eskişehirspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu anlatan Koşukavak, şunları söyledi:

"İlk 45 dakika oyunu kontrol edemedik. Top, Eskişehirspor'da kaldı. İkinci yarıda biraz daha topa sahip olduk. Oyuna denge getirdik. Savunma anlamından rakibe pozisyon versek de devreye 0-0 girdik. İkinci yarıda bir golle öne geçip oyunun kontrolünü ele aldık. Latovlevici'nin golüyle maçı 2-0 önde bitirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyet Bursaspor'a hayırlı olsun." 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
zolas 2 Eylül 2019 12:29

3 dakikada 3 atağı yaptığı pas hatalarıyla bitiren furgan'ı sakatlanmasa oyundan çıkarmıyorsun. vefakar kaptan sezgin oyunda yok yaşlanmış pozisyon hatası yapıyor kondisyon sıfır. erdal,mehmet özcan, jesse ve milinkovic dışında oynama isteği olan tek topçu yok. umarım 2 haftalık milli arada kamp eksikliğini giderip herkes aklını başına alır. saygılar.

1 0 Cevap Yaz
sıtkı 2 Eylül 2019 11:33

Milinkoviç e her pozisyonda yerlere düşmemeyi ayakta kalıp şut çekmeyi , takıma defans yapmayı, kapalı defansları duran toplarla ve uzaktan atılan sert ve isabetli şutlarla açmayı , rakip takımları ilk önce gençlerle hırpalayıp iyice yorduktan sonra koşamayan sissoko ve Emre gibilerini maça sokmayı öğren ve öğret..

1 2 Cevap Yaz
sadık 2 Eylül 2019 11:24

içeride hiç bir takıma maç vermeyen takımdan eser varmı şimdi ? sahada yürüyen Emre yi 90 dakika oynatırken haklarını gasp ettiğin iki kamp görmüş pırıl pırıl gençlerimiz hiç mi vicdanını sızlatmıyor hoca?bu takımın genleriyle oynamayı bırak artık mümkünse Eskişehirspor dan ayrıl..

1 1 Cevap Yaz
Mustafa 2 Eylül 2019 11:02

yönetimdeki boşluk futbolcularıda etkilyor

0 1 Cevap Yaz
dost 2 Eylül 2019 11:02

bizde bıktık artık taraftar kulube sahip çıksın taraftar para versin taraftar seyırcisiz maça bilet alsın taraftar trübünleri doldursun tek taraftar sahaya çıkıp oynasın kaldı yakında onuda isteyecekler pekiyi yöneticiler ve futfolcular ne yapacak bekilyoruz

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi