Fuat Çapa açıkladı: 5-6 transfer daha...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa açıkladı: 5-6 transfer daha...
A
a

Konyaspor karşılaşmasıyla birlikte lig hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa TRT Spor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programına telefon ile bağlandı ve transfere devam edeceklerini söyleyerek; “Alternatif oyuncular istiyorum” dedi

Sütiş Eskişehir

“Hedefe götürecek oyuncular alacağız” 

TRT Spor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programına konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa , "Yepyeni bir kadro kurarak hazırlıklarımıza başladık. Gayet olumlu bir ortamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eksiklerimiz var. Eksiklerimizi elbette tamamlayacağız. Bonservisi elinde olan oyuncuların bize çok katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Ligin başlamasına çok kısa bir süre kala ya da lig başladıktan bir iki hafta sonrasına kadar transfer konusunda çalışmalarımızı tamamlayacağız. Hedeflerimiz ciddi. Bu sebeple 5-6 transfer daha gerçekleştireceğiz. Takımlarında forma bulamayan oyunculardan oluşan transferler yapacağız. Direkt oynayacak ve ciddi alternatif olacak oyuncuların alınmasını istiyorum. Şampiyonluk gibi önemli bir hedefe bizi götürecek oyuncuları alacağız” dedi. 

“Kimsenin endişesi olmasın” 

Konyaspor ile güzel bir hazırlık maçı oynadık ancak dün gözüken problemleri biz daha önceden de bildiğini söyleyen Çapa şunları söyledi; “Bu güne kadar toplam 6 farklı hazırlık maçı oynadık. Takım içerisindeki istek ve mücadeleden memnunum ancak halen eksik bölgelerimiz var. Bir tane direkt oynayacak kaleci, İki tane direkt oynayacak stoper, bir tane 6 veya 8 numara oyuncusu iki tane de santrafor oyuncusu istediğimizi ben defalarca söylemiştim. Dünde gözüken problemlerimiz buydu. Bu zamana kadar hep bireysel hatalardan goller yedik. Takım savunmasını arttırmamız gerekiyor. Türkiye'de her şey alınan sonuçlara bağlı bir ortamda gelişiyor. Bu sebeple şu kadar süreye ihtiyacım var diyemem. Ligin bir kaç haftasını idare edecek bir kadroya şuan için fazlasıyla sahibiz. Kimsenin bir endişesi olmasın. " dedi.

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi