Fuat Çapa: Karakter ortaya koyduk

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa: Karakter ortaya koyduk
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Ümraniyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Alınan bir puanın önemine değinen Çapa futbolcularının performansından memnun kaldığını belirtti.

Sütiş Eskişehir
İYİ BAŞLAYAMADIK
Fuat Çapa “Karşılaşmaya çok kötü başladık. Baskı kuramadık, rakibimize çok pozisyon verdik. Rakibimiz de bizim gibi 10 kişi kalınca işi ciddiye almaya başladık. Çok doğru zamanda beraberliği yakaladık. İkinci devrede dengeli bir oyun vardı sahada. İlk yarıda sergilemek istediğimiz oyunu ikinci yarıda sergiledik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Ama oyuncularımızın mücadelesinden dolayı mutluyuz. Rüzgarın çok fazla etkisi vardı. İkinci golü bunun yüzünden yedik” dedi. 

MÜCADELEYİ BEĞENDİM
Son 3 maçta geriye düşmelerine rağmen mücadeleyi bırakmadıklarını söyleyen Çapa, “Takımımız geriye düşmesine rağmen bir karakter ortaya koydu. Bunu son iki maçta da gösterdik. Osmanlı maçında da Elazığ maçında da son olarak bu maçta da geriye düştük ama mücadeleyi bırakmadık. Şimdi önümüzdeki Afyon maçı var. Onlar yarın(bugün) yenmiş olsalar dahi buraya 4 puan farkla gelecekler. Bu puan farkı çok güzel. İnşallah Afyonspor’u mağlup edip kalan 3 haftaya rahat bir şekilde girmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi