Fuat Çapa: Hayal kurmak ve hayal satmaktan vazgeçelim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa: Hayal kurmak ve hayal satmaktan vazgeçelim
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Osmanlıspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Biz hayal kurmak ve hayal satmaktan vazgeçelim. Eskişehirspor’un bütçesi önümüzdeki 3-4 sene boyunca bu ligde şampiyonluk hayali kuracak bir bütçe değil” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig 28. hafta müsabakasında Eskişehirspor deplasmanda Osmanlıspor’u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Ligin son haftalarına giriyoruz. Ligin sonunda artık ne kadar başarılı ya da başarısız olduğumuz belli oluyor. Biz son haftaya bırakmadan bir an önce nefes almak istiyoruz. Zaman zaman kadromuzda sıkıntılar yaşadık. Bugün 3 puan camiamız adına beklenmedik bir puan oldu. Biz evimizde de Osmanlıspor’u yenmiştik. Bu tür takımlara karşı oynamak aslında çok kolay çünkü bu tür takımların belirli bir oyun anlayışı var ve analizleriniz sonucu kazanabiliyorsunuz. Biz, Eskişehirspor olarak bugünkü galibiyeti camiamıza armağan ediyoruz. Taraftarımız ve yönetim kurulumuz tam kadro buradaydı. Biz hayal kurmak ve hayal satmaktan vazgeçelim. Eskişehirspor’un bütçesi önümüzdeki 3-4 sene boyunca bu ligde şampiyonluk hayali kuracak bir bütçe değil. İlk devreyi sadece 12 oyuncuyla oynadık. Bu 12 oyuncunun içinde Semih gitti birçok da sakatımız vardı. Bu formayı giyen herkes bizim çocuklarımız. Bizim çocuklarımıza sahip çıktığımız gibi inşallah zamanı geldiğinde onlar da bize sahip çıkar. Bence sabredip sezonu güzel bir şekilde bitirmeliyiz” şeklinde konuştu. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şevket.once 8 Nisan 2019 14:08

Fuat hoca, senin derdin ne? Takımı motive etmek yerine karamsarlığa düşürüyorsun... Şöyle bir geriye baksana takım nereden geldiğini gör... Lütfen, ama lütfen kendine gel. Biz senden şampiyonluk beklemiyoruz ki; bu sene düşmeyelim YETER... Haa... sen bizi, (olmaz ya) ilk altıya soktun da biz mi kabul etmedik. (Bazı yanlış kadro yüzünden kaçan puanları söylemiyorum bile). Arkanda koskoca ESKİŞEHİR var, sakın unutma. Selamlar...🌹🌹🌹

0 0 Cevap Yaz
Billy 8 Nisan 2019 10:31

Hocam kabul et Osmanlıspor maçını sen de bizim gibi izledin! Maçı sen değil oyuncular aldı ve Osmanlı'nın gayretsizliği ile...Maçı daha erkenden bitirebilirdik ama ne yazık ki sen de uyuyorsun...

0 1 Cevap Yaz
ahmet 7 Nisan 2019 23:21

hocam Allah rızası için açıklama yapma zira feci saçmalıyorsun!

0 3 Cevap Yaz
bilek26 7 Nisan 2019 22:18

doğru kadroyu görünce biz 3 puanı bekliyorduk sen fuat hoca hala inanamamısşın hiç beklemiyormuşsun, biz taraftarlar bu kadroyu 2 kişi farkla forumda yazdık bu kadroyla bırak puanı galip geliriz dedik haklı çıktık sen hala ne anlatıyorsun.

0 7 Cevap Yaz
furemen 7 Nisan 2019 18:41

Sayın Çapa Eğer bütçeyle şampiyon olunup bütçeyle küme düşülseydi inan biz şu anda tff 3. ligdeydik.Senin en büyük sorunun ne biliyor musun?Burayı daha önce çalıştığın takımlarla karıştırıyorsun.İddia ediyorum bu takım aynen tutulsun futbolcuların prim ve maaşları düzenli ödensin iyi bir hoca ile süper lige çıkar.En kötü çıkma mücadelesi yapar.Sen son bir kaç ayda gözümden çok düştün.Hem açıklamalarınla hemde takım tercihinle.İki aydır yeni takımla çıkıyorsun maçlara.Oyun anlamında bir gram ilerleme yok bir gram.Bence bu güzel taraftarın tadını çıkart zira bu performansla böyle bir takım çalıştırman çok zor.

1 8 Cevap Yaz
2626 7 Nisan 2019 16:07

Hocam karamsar olmayın.Tepedeki 3 takımdan 2 yenen birisi ile berabere kalan takım zayıf takım olmaz.EsEs in şu andaki kadrosu şampiyonluk için kurulmuştu.Tamam zorluklar var ama bu takım ilk iki için oynamalı.

0 6 Cevap Yaz
Ndr26 7 Nisan 2019 16:04

Aman hocam..içimiz karardı.EsEs hedefsizolu mu hiç.. Karınca yarişları bile olsa EsEs şampiyonluk hedefi ile oynar.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi