Fuat Çapa, futbolculara ezberletiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa, futbolculara ezberletiyor!
A
a

Afjet Afyonspor deplasmanından puansız dönen Eskişehirspor, lig’in 15’inci haftasında evinde ağırlayacağı Altay maçına sıkı şekilde hazırlanıyor. Ateş hattını yakından ilgilendiren maç öncesinde Teknik patron Çapa, talebelerine Altay’ı adeta ezberletiyor.

Sütiş Eskişehir
Ligin ilk yarısının bitimine üç maç kala 12 puanla 17’nci sırada yer alarak ateş hattından çıkamayan Eskişehirspor, 15’inci hafta maçında Pazar akşamı saha ve taraftarı önünde Altay’ı ağırlayacak. 16 puanla ligde 13’üncü sırada yer alan Ege temsilcisi de istediği sonuçları bir türlü alamayan ekipler arasında. Geçen hafta ilk deplasman puanına yaklaşan ancak Afyonspor’a kritik maçta 2-1 kaybeden takım, Pazar akşamı tek Altay’ı yenerek Afyon yenilgisini telafi etmek istiyor.

Zorlu Altay maçının hazırlıklarına dün sabah tesislerinde yaptığı taktik çalışmayla devam eden Siyah-Kırmızılılar, özellikle yan top çalışması yaptı. Zorlu maçlarda rakip kalede pozisyon üretmekte sıkıntı yaşayan ve bu yüzden antrenmanlarda ağırlıklı olarak oyuncularına üçüncü bölge çalışması yaptıran Çapa, diğer taraftan da taktik maçlarda oyuncularını bireysel hataları en aza indirmeleri için uyarıda bulundu.Çalışmalar bugün de sürecek.

Bando Es Es ile bir araya geldi

Siyah-Kırmızılıların Teknik Direktörü Fuat Çapa, önceki gün Bando Es Es üyeleri ile bir araya geldi.Güzel bir sohbet şeklinde geçen toplantıda kulübün içinde bulunduğu son durum hakkında bilgiler veren Çapa, Kulüp-Bando Es Es işbirliği ile düzenlenecek bazı etkinliklerde, Bando’ya önemli bir görev düştüğünü belirterek destek istedi.Her zaman Eskişehirspor’un yanında olduklarını belirten Bando Es Es üyeleri, Çapa’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi