Fuat Çapa: Eskişehirspor'un oynadığı hiçbir lig...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fuat Çapa: Eskişehirspor'un oynadığı hiçbir lig...
A
a

Eskişehirspor’un eski hocası Fuat Çapa takımın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'un eski Teknik Direktörü Fuat Çapa, takımın şu anki durumu ile ilgili konuştu.

Çapa, takımın son durumuna çok üzüldüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Eskişehirspor taraftarı ve camiası, Eskişehirspor’un bir şekilde ayakta kalabilmesi için hep direndi. Halen de direniyor. Eskişehirspor yine Süper Lig’e gelecektir, adından söz ettirecektir. Çünkü köklü bir camia. Hiçbir zaman oynadığı lig Eskişehirspor’un değerinden bir şey kaybettirmez. Geçtiğimiz sezon 30 bin taraftarın önünde oynadığımız maçlar vardı. Süper Lig’de bu sayıyı yakalayan takım sayısı çok azdır. Yarın 2. Lig’e düşsünler, bu taraftar sayısını yine yakalarlar. Eskişehirspor taraftarı için takımının hangi ligde olduğu çok önemli değil. Ama Türkiye’de kime sorarsanız sorun, Eskişehirspor’un şu anki konumuna herkes çok üzülüyor"

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
furemen 30 Nisan 2020 00:42

Kör ölür badem gözlü olur.Ne oynattı bu takıma Fuat hoca sorarım.Son zamanlarda gelen en boş hocaydı(teknik direktörlük anlamında)

2 0 Cevap Yaz
ahmet cengiz 29 Nisan 2020 16:08

fuat hocanın gönderilmesinde hata yapıldı.ama onun kariyeri için daha iyi oldu.ilerde tekrar eskişehirspora gelebilir tabiki.

2 5 Cevap Yaz
Eses 29 Nisan 2020 13:18

Maalesef hocam. Hepimiz Eses için üzülüyoruz. Ayrıca size yapılan haksızlıklar da ayrıca bizi üzüyor. Size haksızlık yapanların da bu gün nerede olduğu, yaptıkları hataların, yarattıkları güvensizliğin sonuçları ortada.

2 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi