Fransa’Dan Emirdağ’A Uyuşturucu Getiren Gurbetçiler Polis Tarafından Yakalandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fransa’Dan Emirdağ’A Uyuşturucu Getiren Gurbetçiler Polis Tarafından Yakalandı
A
a

Fransa’Nın Marsilya Şehrinde Gurbetçi Olarak Çalışan U.Y. Ve M.Y., İsimli Şahıslar Beraberinde 70 Gram Afgan Sakızı İle Yakalandı. Şahıslar Ardından Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Adliyeye Çıkarıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Fransa’nın Marsilya şehrinde gurbetçi olarak çalışan ve tatil için memleketleri olan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine gelen 2 gurbetçi 70 gram Afgan sakızı (Juan) isimli uyuşturucu ile yakalandı. Polis tarafından yakalanan şahıslar sevk edildikleri mahkeme tarafından adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartı ile serbest bırakıldı.
Edinilen bilgilere göre, olay Emirdağ ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, aldıkları bir istihbarat üzerine harekete geçti. Yurtdışında yaşayan ve tatillerini geçirmek amacıyla gelen gurbetçi yurtdışından getirdikleri uyuşturucu maddeyi Emirdağ ilçesinde satacakları bilgisine ulaşan polis ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmada Fransa Marsilya’da çalışan gurbetçilerden U.Y. (29) ve M.Y. (29) isimli şahısların kiralık araçla Emirdağ’a uyuşturucu ticareti amacıyla girdikleri esnada polis tarafından durdurulmak istendi. Yakalanacaklarını anlayan şahıslar ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başlayınca polisle aralarında kovalamaca yaşandı. Kısa süreli yaşanan kovalamacadan polis galip çıkarken, durdurulan araçta U.Y. ve M.Y., isimli şahıslar polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada ise yaklaşık 70 gram Afgan sakızı (Juan) isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından şahıslar ‘uyuşturucu madde ticareti’ yapma suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Mahkeme çıkarılan şahıslar adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartı ile serbest bırakıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi