Fotoğraf yarışmasında geri sayım başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fotoğraf yarışmasında geri sayım başladı
A
a

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda fotoğraf severler için yarışmaya katılım tarihinde son yaklaşılıyor. 

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın bu yılki konusu 10. Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu. Özdilek AVM sponsorluğu ile gerçekleştirilecek yarışma 15-30 Eylül 2016 tarihleri arasında pişmiş toprak sempozyumu alanı ve Tepebaşı’nda yer alan sempozyum eserlerinin bulunduğu parklarda gerçekleşiyor.

Tepebaşı belediyesi bu yıl 10.’su düzenlenen Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu’nu fotoğraf sanatı ile buluşturuyor. Bu güne kadar düzenlenen sempozyumlar ile kente 100’den fazla büyük eser kazandıran Tepebaşı Belediyesi, kent kültüründe önemli bir yerli olan sempozyum ile bir çok alanda çalışmalar yapılmasına ön ayak oluyor.

Kent mirasının önemli bir parçası olan Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu, bu yıl ikincisi düzenlenecek Tepebaşı Belediyesi Fotoğraf Yarışması’nın konusunu oluşturuyor. “Kent ve Pişmiş Toprak Kültürü” konulu fotoğraf yarışması ile katılımcılar bu büyük organizasyonun bir parçası olacaklar.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi