Flaş Jesse iddiası! O takıma mı kiralanıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Flaş Jesse iddiası! O takıma mı kiralanıyor?
A
a

Eskişehirspor'dan ayrılıp, Galatasaray'ın yolunu tutan Jesse Sekidika'nın TFF 1. Lig ekiplerinden birine kiralandığı haberi gündeme düştü

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor'dan ayrılıp, Galatasaray'ın yolunu tutan Jesse Sekidika'nın buradaki geleceği merak ediliyordu. Bugün gündeme düşen haberlere göre Jesse, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'a kiralandı.
Bu iddia henüz netlik kazanmazken, Jesse'nin Çarşamba günü Galatasaray forması ile hazırlık maçına çıkacağı bilgileri de geliyor. Ancak Bursa Hakimiyet gazetesi, Jesse Sekidika'nın Bursaspor'a 6 ay kiralandığını iddia ediyor.

İddiaya göre, devre arası hazırlık kampına Antalya'da devam eden Galatasaray ve Bursaspor'un teknik direktörleri Fatih Terim ile İbrahim Üzülmez önceki gün bir araya geldi. İbrahim Üzülmez bu toplantıda Fatih Terim'den Jesse Sekidika'yı kiralamak istedi. Dün yapılan uzun görüşmeler neticesinde sağ kanat oyuncusu Jesse Sekidika'nın sezon sonuna kadar Bursaspor'a kiralandığı bildirildi.

Menajeri yalanladı

Öte yandan, Jesse Sekidika'nın menajeri Segun Ogunbayo'nun Jesse'nin Bursaspor'a kiralanacağı haberlerini yalanladığı belirtiliyor.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
forzaeses 14 Ocak 2020 09:44

yahu size ne istediği yere kiralar satar. oyuncunun alacağını ödeyemeyip elinden kaptırıyorsan oturduğun yerde oturacaksın sana söz hakkı yok.

3 5 Cevap Yaz
Cemil k 14 Ocak 2020 01:44

Tam isabet olmus bursa para kazandirmadan gitmeyecegim derken imzayi atti bursali salatasaraya tencere kapak misali birgun bu devran doner iste o zaman bu gunleri unutmayip gs gibi takimlardan hesabi sorulmali

2 4 Cevap Yaz
Eses 13 Ocak 2020 19:45

Olacagi buydu jesse efendi hayir ne bekliyordun ki!!

2 3 Cevap Yaz
Hakan 13 Ocak 2020 19:34

Bizden çıkmış bir oyuncu .İstadiği takıma gitsin.Hayırlı olsun.

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi