Fiyatlar yüzde 200 arttı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fiyatlar yüzde 200 arttı!
A
a

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Eskişehirli vatandaşların daha çok Side’yi tercih ettiğini söyleyen turizm acentesi sahibi Ercan Akmeşe, otel fiyatlarının geçen yıla oranla yüzde 200 arttığını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olduğunu açıkladıktan sonra birçok vatandaş tatil planlarını değiştirdi. Bu yaz 9 günlük bayram tatilinde Eskişehirliler, başta Antalya Side olmak üzere Fethiye, Bodrum ve Marmaris’e yoğun ilgi gösterdi. Taleplerin bir anda arttığını söyleyen turizm acentesi sahibi Ercan Akmeşe, “Özellikle uzun tatil süreçlerinde veya hükümetin aldığı kararlarda misafirlerimiz ya da tatilcilerin daha çok talep etmesine neden oluyor. Bu süreçte geçen haftadan bu yana da ciddi anlamda da yoğun bir talep oluştu tüm bölgelere. Sınavların da bitmesiyle birlikte özellikle deniz tatili ön plana çıktı. 4 gece minimum olmak üzere 7 gecelik süreçlerde talepler arttı      dedi. Akmeşe, “Malum piyasa şartları var. Günümüzdeki ekonomik koşulların herkes farkında. Nasıl ki biz kendi evimizde özel yaşantımızda bu sıkıntıların farkındaysak, tesisler de bu sıkıntıları yaşıyorlar. Geçen yıla oranla yüzde 200 bandında arttı otel fiyatları. Bu gerçekten biz acentecileri da rahatsız eden bir durum” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 6 Temmuz 2022 11:26

Ya geçen haber yapıyordunuz "Eskişehirli tatile çıkmıyor" diye hele de bayramda. Bakın yazdığınıza göre yoğun talep oluşmuş.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi