Fiyatlar ikiye katlandı ama Eskişehir’de talep patladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fiyatlar ikiye katlandı ama Eskişehir’de talep patladı!
A
a

Normalleşme süreci ile birlikte yaklaşan kurban bayramı tatili öncesinde kiralık otomobil fiyatlarında artış yaşandı. Fiyatlardaki artışa rağmen yoğunluğa yetişemediklerini söyleyen oto kiralama firması çalışanı Hasan Köle, “Biz şu an araç yok çekiyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
1 Temmuz’da başlayan normalleşme sürecinin ardından yaklaşan 9 günlük kurban tatili öncesinde tatile gitmek isteyen vatandaşlar kiralık otomobillere yöneldi. İşlerinde aşırı bir yoğunluk olduğunu ifade eden otomobil kiralayan firmalar ise, yoğunluğa yetişemediklerini, ellerinde araç kalmadığını belirtti.

TALEPLERE YETİŞEMİYORUZ
Taleplere yetişemediklerini söyleyen Celal Arasan, “Şu an aşırı bir yoğunluk var. Belki 500 tane araç olsa gidecek. Herkes tatile gitmek istiyor, herkes tatil yapmak istiyor. Şu an yoğunluğa cevap veremiyoruz. Kurban bayramı tatili de var insanların Pandemiden dolayı sıkılmış hali de var. Hem yerli var hem yurtdışından gelen, Belçika, Fransa gibi ülkelerden gelen müşterilerimiz de var. Şu an aşırı bir yoğunluk var. Taleplere yetişemiyoruz” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi