Fıratcan Üzüm için şok iddia! Futbol hayatı bitti mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fıratcan Üzüm için şok iddia! Futbol hayatı bitti mi?
A
a

Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a sezon başında transfer olan Fıratcan Üzüm ile ilgil şok bir iddia gündemi sarstı. Fıratcan'ın futbol hayatı bitme noktasına mı geldi?

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor transfer yasakları ve maddi imkansızlıklarla altyapıya daha çok önem verdi ve birbirinden yetenekli gençleri Türk futboluna kattı. Bu isimlerden biri de şüphesiz ki sezon başında Trabzonspor’a transfer olan Fıratcan Üzüm'dü. Eskişehirspor'dan olaylı bir şekilde Trabzonspor'a transfer olan Fıratcan Üzüm için öyle bir iddia ortaya atıldı ki üzülmemek elde değil.

FUTBOL HAYATI BİTME NOKTASINDA

Eskişehirli futbolcu hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. TRT muhabiri Barış Yurtseven, oyuncunun futbol hayatının bitme noktasına geldiğini iddia etti. Yurtseven’in paylaşımı şöyle; Trabzonspor’da geçmişe dönük bir sağlık skandalı daha!!! Scout ekibinin sakat sakat ısrarla Eskişehirspor’dan transfer ettirdiği hatta Mehmet Özcan’ı beğenmeyip aldırdığı Fıratcan’ın, yapılan yanlış ameliyatlar sonucunda futbol hayatının bitme noktasına geldiği iddia ediliyor...

Trabzonspor'a transfer olduğu günden beri iki lig maçında sadece 4 dakika forma giyen Fıratcan 1 UEFA Avrupa Ligi maçında da sadece 7 dakika forma giyebilmişti. Bu sezon tolamda sadece 11 dakika forma giyebilen Fıratcan Üzüm'ün sağlık durumu ve bu iddialara nasıl cevap vereceği merak konusu.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 17 Kasım 2019 14:12

iyiki bizden gitmiş zaten kalsa da bizde kadroya giremezdi.

1 2 Cevap Yaz
Kadir 16 Kasım 2019 12:09

Fıratcan'ın EsEs formalı resmini kullanın.Güya Ts, EsEs için haksız eleştirilerde bulunup duruyor.

2 2 Cevap Yaz
262634 16 Kasım 2019 12:06

Fıratcan 5 kuruş kazandırmadan gidenlerden.. Gideceği takımı överek gitti....Allah şifa versin..Kısa zamanda iyileşmesini dileriz.Yolu açık olsun.

3 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi