Filenin Sultanları sezonu açtı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Filenin Sultanları sezonu açtı
A
a

Anadolu Üniversite’si Bayan Voleybol Takımı sezonu açtı. Anadolu Üniversitesi Merkez Misafirhanesinde gerçekleştirilen etkinlikle sezon açılışı gerçekleşirken Filenin Sultanları hedefini üst lige çıkmak olarak belirledi.

Sütiş Eskişehir
Misyon ve vizyon değişti
Filenin Sultanları sezon açılışını gerçekleştirdiler. Anadolu Üniversitesi Merkez Misafirhanesinde gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde Anadolu Üniversitesi Kulüp Başkanı Muzaffer Öğütveren, geçen senelere göre bu sene çok farklı bir yapı içerisinde olduklarına değindi. Anadolu Üniversite’sinin yıllardır kendi yetiştirdiği sporcularla mücadele ettiğine değinen Öğütveren, “Bu sene misyon ve vizyonumuzda büyük değişiklikler yaptık” dedi.
 
“Arayış içine girdik”
Başkan Öğütveren sözlerine şöyle devam etti; “Geçen sene takımda bulunan oyuncularımızın büyük bir bölümünün mezun olması ve altyapıdaki oyuncuların bu lig seviyesinde oynayacak seviyede olmamaları bizi dışardan arayışlar içerisine itti. Biz de arayışlarımız sonucunda çok güzel bir takım kurduk. Eskişehir’e layık olabilecek şehrimizi ve üniversitemizi çok güzel bir şekilde temsil edebilecek sporcu topluluğu oluşturmuş bulunmaktayız.”
 
Hedef Sultanlar Ligi
Anadolu Üniversitesi’ni ve Eskişehir’i iyi bir şekilde temsil edebilecek takım oluşturduklarını söyleyen Öğütveren, “Amacımız bu sene ligde play-off oynamak ve iyi bir sonuç alarak Eskişehir’i daha iyi yerlere taşımak. Bu takımın kurulmasında bugüne kadar bize verdiği destekler için Rektör Naci Gündoğan Rektör yardımcımız Zafer Asım Kaplancıklı hocamıza ve üniversitemizdeki yöneticilerimize, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Turnuvaya katılacaklar
Kulüp Başkanı Muzaffer Öğütveren, önümüzdeki günlerde Yunanistan Dedeağaç’ta düzenlenecek özel bir turnuvaya katılacaklarını belirtti. Öğütveren turnuvadan başarılı bir sonuçla ayrılmak istediklerini dile getirerek, “Turnuvaya davet edildik. Bütün evrak ve belgelerimiz tamam, turnuvada iyi bir sonuç alarak sezon öncesi güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
“Hepimizin yolu açık olsun”
Takım kaptanı Nihal Çalışkan ise böyle bir takım içinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Deneyimli oyuncu bayan voleybolunun Türkiye’de popüler bir spor dalı olduğuna değinip, “Umarım bu sene çok güzel bir sezon geçiririz. Bütün takım arkadaşlarım için güzel temenniler diliyorum. Hepimizin yolu açık olsun yönetime de böyle bir oluşum içinde oldukları için teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra ise oyuncular kendilerini tanıttılar;
 
Nihal Çalışkan
29.01.1985 doğumluyum voleybola Galatasaray Spor kulübünde başladım. Sırasıyla Galatasaray, Beylikdüzü, Emlak Bankası, Konya Ereğli Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, Karşıyaka Türk Telekom, Gümüşhane Belediyesinde oynadım. İstanbul Üniversitesinde eğitimi tamamladım. Pasör oynuyorum.
 
Pelin Ecem Katılmış
18.07.1993 İstanbul doğumluyum. Libero mevkiinde oynamaktayım. Voleybola Kağıthane Spor kulübünde başladım. Daha sonrasında Vakıtbank Güneş Sigorta, Galatasaray, Fenerbahçe Spor Kulübü, Koç Spor Kulübü, Maltepe Yalıspor Kulübü, Trabzon İdmanocağı, Gaziantep Merinosspor gibi kulüplerde oynadım.
 
Marijeta Runjic
11.01.1996 Hırvatistan doğumluyum voleybola Hırvatistan'da başladım. Üniversite eğitimim İçin Amerika'ya gittim. Oradan hem eğitimi tamamlayıp hem voleybol oynadım. Geçen sene mezun olup Macaristan'da yarı sezon Haladas Takımında oynadım ve Süper lige çıkma başarısını gösterdik. Smaçör oynuyorum
 
Ecem Şahin
19.05.1994 Fetiye doğumluyum. Orta oyuncu mevkinde oynamaktayım. 14 yaşında Marmaris Belediyespor kulübünde voleybola başladım. Daha sonrasında Ankara Numune, Trabzon İdmanocağı, Bolu Belediyespor, Rota Koleji, Gümüşhane ve Merinosspor kulüplerinde oynadım. On senedir profesyonel olarak oynamaya devam ediyorum
 
Tuğçe DARICALI
18.02.1994 Trabzon doğumluyum. Voleybola Trabzon İdmanocağı anda başladım. 14 senedir voleybol oynuyorum. Trabzon İdmanocağı, Gümüşhane Gençler Birliği, Samsun Ondokuz Mayıs, Ordu Türk Telekom, Rize Koçkar gibi kulüplerinde oynadım. Ayrıca plaj voleybolu oynuyorum. Üniversitelerarası Türkiye 2. ve 3. elde ettim. Pro beachte ise üçüncülüğüm var.
 
Buket YILMAZ
19.01.1994 Salihli doğumluyum. İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Voleybola 8 yaşımda Salihli BLD’de başladım. 12 yaşımda A takıma yükseldim ve profesyonel olarak oynamaya başladım. Daha sonra TVF Spor kulübüne transfer oldum ve bunun yanı sıra altyapı Milli takımlarda görev aldım.
 
Dilara Yergün
15.04.1998 İstanbul doğumluyum. Voleybola 7 yaşımda Eczacıbaşı Spor Kulübü’nde başladım. 2005-2016 yılları arasında bütün yaş kategorilerinde oynadım. Altyapımı Eczacıbaşı’nda tamamladım. Daha sonra 2 sezon Maltepe Yalı, 1 sezon ise İzmirspor’da oynadım.
 
Ünzilenur Cansız
19.07. 1999 doğumluyum. Daha önce Eskişehir DSİ Bentspor forması giydim. Yüksek öğrenim hayatımı Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde sürdürmekteyim.
 
Melis Cindoruk
19.11.1999 doğumluyum. Daha önce Es Spor Kulübü’nde oynamıştım. Şimdi ise Anadolu Üniversitesi’ndeyim. Smaçör olarak takımdayım.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi