FIFA Eskişehirspor'a puan silme cezası verdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç FIFA Eskişehirspor'a puan silme cezası verdi!
A
a

FIFA Eskişehirspor’un eski futbolcu Sebastian Pinto yüzünden 6 puan silme cezası verilmesini TFF’ye iletti. Eskişehirspor yönetimi apar topar soluğu İstanbul’da alarak cezanın verilmemesi için harekete geçti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'dan 540 bin euro alacağı var
Eskişehirspor yönetimi FIFA’dan gelen puan silme cezası ile sarsıldı. 2015-16 sezonunda büyük umutlarla kulübe transfer olan Sebastian Pinto’nun 540 bin euroluk alacağı bulunuyor. Pinto’nun avukatı, geçtiğimiz aylarda futbolcunun alacağının ödenmesi için kulübe haber göndermiş ve Haziran ayının ilk haftasında ödenmesi gereken 540 Bin Avro’yu beklemeye başlamıştı.

TFF'ye iletildi
Sebastian Pinto ile görüşüp temmuz ayına kadar süre isteyen Eskişehirspor yönetimi futbolcu ile anlaşma sağlamıştı. Ancak Pinto’nun avukatının oyuncunun haberi olmadan FIFA’ya başvurduğu öğrenildi. FIFA’da bu başvurunun ardından Eskişehirspor’a 6 puan silme cezasını verdi. FIFA karar aldığı 6 puan silme cezasını Türkiye Futbol Federasyonu’na yolladı. 

İstanbul'da Pinto zirvesi
Eskişehirspor’da Sebastian Pinto krizi ile ilgili büyük sıkıntı yaşanıyor. Kulüp Başkanı Osman Taş ve Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek, apar topar İstanbul’a gitti. Pinto’nun avukatı ile görüşmek için soluğu İstanbul’da olan ikili bu krizi çözmek için yoğun bir mesai içine girmiş durumda.







 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir 22 Haziran 2019 09:33

Pinto ve onun gibi ucuk maliyete transfer edilen oyuncular hala EsEs in kuyusunu kazmaya devam ediyor.Ne bitmez - tükenmez borç arkadaş,Bu kadar borç yapılırken nasıl ödenecek sorusu akıllara gelmemiş mi

1 3 Cevap Yaz
Tarafsız 22 Haziran 2019 06:54

Tayyip in hemen bir kanun çıkarıp klüpleri yiyen başkanları yargılaması lazım ama o zaman millet uyanır kendi pislikleride çıkar diye düşünüyorlar yazık ESKİŞEHİR e Eskişehirspor a tüm klüplere.

0 3 Cevap Yaz
Es Es 26 21 Haziran 2019 21:22

Halil ve Mesut'un bıraktıkları pislikler hala temizlenmedi gitti ama ne hikmetse kimse bu ikiliden hesap sormuyor, buharlaşmış paraların akibetini sormuyor. Hiçbir kimse bunların hakkında dava açmıyor açamıyor. Yazıklar olsun bu kulübü dilenci durumuna düşüren ve eski yöneticilere ve yalakalarına hesap sormayanlara.

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi