Fetö’Nün Finans Yapılanmasını Yönelik Operasyonda 8 Tutuklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fetö’Nün Finans Yapılanmasını Yönelik Operasyonda 8 Tutuklama
A
a

Fetullahçı Terör Örgütünün Finans Kaynaklarına Yönelik Yurt Genelinde Başlatılan Ve Afyonkarahisar'da Da Yapılan Gazi Turgut Aslan Operasyonunda Gözaltına Alınan 23 Kişiden 8'İ Tutuklandı, 1 Şahsa Ev Hapsi, 14 Şahsa İse Adli Kontrol Kararı Verildi.

Sütiş Eskişehir
Fetullahçı Terör örgütünün finans kaynaklarına yönelik yurt genelinde başlatılan ve Afyonkarahisar’da da yapılan Gazi Turgut Aslan operasyonunda gözaltına alınan 23 kişiden 8’i tutuklandı, 1 şahsa ev hapsi, 14 şahsa ise adli kontrol kararı verildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün güncel yapılanması ve finansal kaynaklarının deşifresine yönelik 18 Ekim Salı günü ’Gazi Turgut Aslan’ operasyonu yapıldı. Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 23 şahıstan 8’i tutuklanırken, 1 şahıs hakkımda ev hapsi kararı, 14 şahıs ise adli kontrol kararı verildi. Öte yandan operasyon kapsamında 450 bin TL değerinde döviz ve altın ele geçirildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi