Fenerbahçe Vardar maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz kanalda mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fenerbahçe Vardar maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz kanalda mı?
A
a

Fenerbahçe Vardar maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz olarak mı yayınlanacak sorularının hepsi yanıtını buldu...

Sütiş Eskişehir
Fenerbahçe ile Vardar arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesinde en çok merak edilen ve yanıtı aranan soru maçın hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağı ve şifresiz olup olmayacağıydı.
Bu sorular yanıt buldu.

Fenerbahçe Vardar maçı kaçta hangi kanalda?

Sezona lig ve Avrupa'da başarı sloganıyla başlayan ancak üst üste kötü skorlar alarak taraftarlarını hayalkırıklığına uğratan Fenerbahçe ilk maçta deplasmanda yenildiği rakibini elemek istiyor. Peki Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Vardar maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

17 Ağustos perşembe günü Makedonya'da oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu ilk maçında Vardar, Fenerbahçe'yi 2-0 yenmişti. Tur umutlarını kendi evine taşıyan Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa ligi ön eleme turu rövanş maçı ne zaman oynanacak? Futbol severlerin merakla beklediği Fenerbahçe Vardar maçı şifresiz olarak mı yayınlanacak? İşte Fenerbahçe Vardar maçının tam saati ve tüm detayları...

Fenerbahçe Vardar maçı ne zaman?

Avrupa Ligi Birinci Playoff Turu, Fenerbahçe Vardar 2. Maçı 24 Ağustos Perşembe, 20:30 oynanacak. Futbol severlerin merakla beklediği Fenerbahçe Vardar karşılaşması Smart Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi