Felaket tahmincileri düzeltme yarışına girdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Felaket tahmincileri düzeltme yarışına girdi
A
a

Başbakan Binali Yıldırım, ATO Olağan Meclis Toplantısı'nda konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir milletvekili Harun Karacan'ın da eşlik ettiği toplantıda Yıldırım, "ABD kaynaklı piyasa dalgalanması üzerine oturduk her türlü tedbiri aldık. Türkiye ekonomisi şaha kalktı. Felaket tahmini yapanlar bu kez düzeltme yarışına girdiler" dedi.

Sütiş Eskişehir
Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları; 

Ankara şu anda muazzam, modern, ülkemize yakışan bir baş şehir. Projeler tamamlandığında Ankara, yolların ve hızlı tren hatlarının buluştuğu bir merkez olacak.

15 Temmuz gecesi müdahale etmek için özel sektöre ait bir şirketin fabrikasını açtırıp zırhlı araçlar aldık.

Suriye'de otorite boşluğu bazılarının iştahını kabarttı. Yol verdikleri teröristleri yok etmek için Afrin'de uğraşıyoruz.

Türkiye'de trafik kazalarında yüzde 62'lik azalma gerçekleşti. Bunlar bölünmüş yollar sayesinde oldu. Bu yola ne luzüm var diye kıyamet koparanlar vardı.

Darbe girişimi sonrası ekonomik felaket tellalığı yapanlar vardı. Büyük felaket senaryolarını ise 2017'ye sakladılar. Amaçları referandumun geçmemesini sağlamaktı.

ABD kaynaklı piyasa dalgalanması üzerine oturduk her türlü tedbiri aldık. Türkiye ekonomisi şaha kalktı. Felaket tahmini yapanlar bu kez düzeltme yarışına girdiler.

2018'de Türkiye, dar boğaza girecek, şöyle olacak böyle olacak. Biz, bu hikayeyi daha önce de dinledik. Biz, ülkemize güveniyoruz, özel sektörümüze güveniyoruz, milletimize güveniyoruz, ekonomimize güveniyoruz. Kim hangi silahıyla hangi aracıyla gelecekse buyursun gelsin

Bugün, bize ders vermeye çalışıyorlar, 'soykırımdan' bize hesap sormaya çalışıyorlar. 'Ermeni soykırımı, 1915 olayları.' Siz bir kere bunu bize soracağınıza dönün, utanç dolu tarihinize bir bakın.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi