Fazıl Say çocuklar için Tepebaşı'nda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fazıl Say çocuklar için Tepebaşı'nda
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 20.00’da ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say'ı ağırlayacak. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türk Bestecileri Serisi kapsamında yayınladığı “Çocuklar İçin” albümündeki eserlerden oluşan program ile Fazıl Say, Eskişehir'de, Atatürk Kültür Merkezinde İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'na eşlik edecek.

Bilindiği gibi, Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası çocukları kötü alışkanlıklardan korumayı, farklılıklara rağmen bir arada olmayı, birlikte üretmenin coşkusunu yaşamayı hedefleyen bir anlayışla kuruldu. Bugüne kadar yurt içinde ve dışında birçok başarılı konser veren orkestranın üyeleri, Fazıl Say ile birlikte sahneye çıkacak olmanın eşsiz heyecanını ve gururunu yaşıyor.


fazıl say eskişehir konseri


Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Fazıl Say’ın çocukları desteklemek için bu anlamlı konserde yer almayı kabul etmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca konser geliri ile Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrasına yeni çalgılar alınacağını, böylece daha çok çocuğun bu olanaktan yararlanabileceğini vurguladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi