Fatih Özata yeniden başkan seçildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fatih Özata yeniden başkan seçildi
A
a

AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi’nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 seçimlerine işaret ederek partililere, “Eskişehir'i alıyor muyuz?” diye sordu.

Sütiş Eskişehir
AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Milletvekili Nabi Avcı,  İl Başkanı Dündar Ünlü, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca,  AK Parti eski Milletvekili Salih Koca, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özbey, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın,  Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve Odunpazarı Belediyesi eski Başkanı Burhan Sakallı’nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Fatih Özata yeniden İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.  Kongreye katılamayan Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'da videolu mesaj ile kongrenin hayırlı olmasını diledi. Kongrede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajının ardından konuşmalara geçildi. Cumhurbaşkanının özel selamını getirdiğini söyleyerek sözlerine başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "2019 yerel seçimlerinde reisimiz için, liderimiz için Eskişehir'i alıyor muyuz? 2019 Milletvekili seçimlerini liderimiz için, Cumhurbaşkanımız için alıyor muyuz arkadaşlar? En önemlisi 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, reisimizi Eskişehir'den sandıkları patlatırcasına Cumhurbaşkanı seçiyor muyuz arkadaşlar?" diye sordu. Konuşmasının daha başında slogan atan gençlere seslenen Milletvekili Milletvekili Nabi Avcı, "Sloganlarla birbirimize gaz vererek seçim alınmaz. Önümüzde ciddi seçimler var bu seçimleri birbirimize gaz vererek değil akılla, fikirle, muhabbetle çalışarak kazanacağız. 'Tam hocam slogan olmaz dedin de ne yapacağız?' önce okuyacağız." şeklinde konuştu. Ayrıca Avcı gençlere taklit edilecek iyi insanlar olmaları gerektiğini nasihat etti.

HİÇBİR VAATLERİ YOK
Kongrede konuşma yapan Dündar Ünlü CHP'li belediyelere yüklendi. Ünlü "Eskişehir'de CHP belediyelerinin var olması, bizim üzerimizdeki ağır sorumluluk hissi oluşturmaktadır.  Bu şehir eğer yaşanabilir kentler arasında yer alıyorsa, bu hükümetimizin yaptığı yatırımlardan kaynaklanmaktadır. Biz bundan sonra hükümetimizin yaptığı ulaşım yatırımlarını, sağlık yatırımlarını, eğitim hizmetlerini, emniyet binasını, vergi dairesini anlatmamız lazım. Bu milletin yapılan bu hizmetleri bizim yaptığımızı ve yaşanılabilir kentler arasında yer almamızın bizim sayemizde olduğunu anlatmamız lazım. Şehrimizdeki belediyelerin küçük olsun benim olsun anlayışıyla hiçbir yere gidemeyeceğini hepimiz görüyoruz. 2009'dan 2018' e kadar belediyelerin bu şehre vaat ettiği hiçbir şey yoktur. Bu şehir gelişecekse ve büyüyecekse merkezi idare ve belediyenin bir olması gerekir. Geçtiğimiz hafta ETO ve ESO seçimleri oldu. Bu arkadaşlar vaatlerde bulundular. Sanayi olarak geri kaldığımızı, sanayi olarak ticaret olarak gelişmemiz gerektiğini söylediler. Şunu söylüyorum eğer 2019 seçimlerinde de bu anlayış devam ettiği sürece bu şehirde sanayi de ticaret erbabı da gelişmeyecek.  Çünkü mevcut belediyeler bu şehrin gelişmesine ve büyümesine karşıdır. Bu yüzden bu vaatler ham hayal olarak kalacaktır. Bizim yaptığımız tüm hizmetler engellenmiştir, defans görmüştür ve şehrin zararına olmuştur. Şehir ticaret ve sanayi olarak geri kalmış bir butik şehir olarak ön görülmüştür. 2019'da en büyük sorumluluğumuz ve Cumhurbaşkanımıza vereceğimiz en büyük ödül bu şehirdeki küçük olsun benim olsun anlayışını yok etmek olacaktır”  diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi