Fatih Akın'ın filmi Paramparça ( Aus dem Nichts - In The Fade ) Oscar adayı oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fatih Akın'ın filmi Paramparça ( Aus dem Nichts - In The Fade ) Oscar adayı oldu
A
a

Türk asıllı Alman yönetmen, senarist ve yapımcı Fatih Akın'ın yeni filmi Paramparça ( Aus dem Nichts - In The Fade ) 90.'sı düzenlenecek 2018 Oscar için aday oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Fatih Akın'ın yeni filmi Paramparça ( Aus dem Nichts - In The Fade ) filmi Türkiye'den Ayla filminin de aday adayı olduğu ancak seçmeleri geçemediği Oscar ödülleri yabancı film dalında  Almanya’nın yabancı film dalında Oscar adayı oldu. Peki Fatih Akın'ın filmi Paramparça'nın ( Aus dem Nichts - In The Fade ) konusu ne, oyuncuları kim, senaryosu ve daha birçok ayrıntı haberimizde.

Fatih Akın'ın Paramparça filmi Almanca Aus dem Nichts, İngilizce In The Fade olarak vizyona girdi. Fatih Akın'ın yönettiği 2017 Alman drama filmi. 2017 Cannes Film Festivali'nde büyük ödül Altın Palmiye için yarıştı. Cannes'da Diane Kruger, En İyi Kadın Oyuncu dalında ödül aldı. Film, 90. Akademi Ödülleri'ndeki Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü kategorisinde yarışmak için Almanya'nın adayı oldu.

Paramparça ( Aus dem Nichts - In The Fade )

2017 yılı Yabancı Dil Filmi adaylıkları iki aşamada belirleniyor. İlk etapta Yabancı Film Dalında Oscar'a Aday 9 film belirleniyor. Sonraki fazda 23 Ocak 2018 Salı günü Oscar'a aday 5 film belli olacak.

Fatih Akın'ın filmi Paramparça ( Aus dem Nichts - In The Fade ) konusu

Katja, Kürt Nuri Şekerci ile evlidir ve çiftin beş yaşında bir oğlu vardır. Hamburg'ta yaşarlar. Katja öğrenciyken Nuri'den esrar aldığı sırada tanışır. Nuri hapisteyken ikilinin ailesi de evliliklerine karşı olmalarına rağmen çift evlenir. Rocco adında bir çocukları olur. Nuri, uyuşturu ticaretini bırakır ve hapiste olduğu dönemde işletme okumuştur, şimdiyse Hamburg'ta bir çeviri ve vergi dairesinde çalışmaktadır. Oğlunu o öğleden sonra kocasının ofisine bıraktıktan sonra Katja akşam dönerken yolun kapatıldığını görür. Bir polis memuru, bir adamla çocuğun çivi bombası saldırısı sonrası öldüğünü söyler. DNA analizleri sonucu ölenlerin Katja'nın kocası ile oğlu olduğu anlaşılır. Saldırıdan kısa bir süre önce, Katja olay yerinde bisikletin yeni olmasına rağmen bisikletini parmaklıklar boyunca zincirlemeyen sarışın bir genç kadın görmüştür. Bisiklet sepetinde de siyah bir paket vardır. Buna rağmen polis soruşturması ilk başta uyuşturucu kaçakçılarının intikamına odaklanmıştır. Katja, saldırının kocasının Kürt kökenli oluşuyla ilgili olabileceğinden şüphelenmiştir. Polis, uluslararası bağlantıları olan yeni bir neo-Nazi çifti olan André ve Edda Möller adlı iki şüpheliyi yakalar ve ikili cinayetle suçlanır. Daha sonraki duruşmada, bir uzman bombalı saldırının tüm korkunç ayrıntılarını anlatır. Danilo Fava, Katja'nın avukatıdır. Katja, André Möller'in babası ile tanışır ve onu kahve içmeye davet eder. Rocco'nun çizimleri ve banyodaki korsan gemisinin küçük plastik çapası Katja'ya yaşamaya devam etmesi için bir neden olmadığını hatırlatır. Fakat Katja adalet ve intikam istemeye karar verir.

Fatih Akın, Diane Kruger, Numan Acar, Paramparça Aus dem Nichts - In The Fade

Fatih Akın'ın filmi Paramparça ( Aus dem Nichts - In The Fade ) oyuncuları

Katja Şekerci rolüyle Diane Kruger
Danilo Fava rolüyle Denis Moschitto
Haberbeck rolüyle Johannes Krisch
Jürgen Möller rolüyle Ulrich Tukur
Birgit rolüyle Samia Chancrin
Nuri Şekerci rolüyle Numan Acar
Rocco Sekerci rolüyle Rafael Santana

Paramparça ( Aus dem Nichts - In The Fade ) Fragmanı izle

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yusuf uğurtamer 12 Eylül 2018 13:44

21.yüzyıl eğitim ve kültür vakfı 10.ekim.2018 tarihinde sonlanacak ve 31.10.2018 de ödül töreni ile taçlanacak EĞİTİMİN HÜNERLİ ELLERİ temalı bir fotograf yarışması düzenlemştir. Tüm eskişehirlileri katılmaya davet ediyoruz. Web sayfamızdan katılım şartlarını görebilirsiniz. Duyuru için destek lütfen

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi