Fark etmek istemiyor mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fark etmek istemiyor mu?
A
a

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Ünlü şunları söyledi;

OEDAŞ’ın şehirde elektrik alt yapısını yenilemek için yapmış olduğu çalışmaların seyri esnasında olan kesintileri Termik Santrale bir şekilde bağlayarak elektrik kesintilerinin kasıtlı olarak yapıldığını iddia eden anlayış, 12 Mahallede yapılan su kesintisi ve billboardlardaki büyükçe “bu yaz susuz kalabilirsiniz” ilanlarının Aşağı Ilıca’daki oyun havuzundan kaynaklandığını fark etmek istemiyor mu?


Ünlü Sivrihisar İlçe Danışma Toplantısı'na katıldı

​AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, partisinin Sivrihisar İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı. 

Sivrihisar’da yapılan olağan toplantıda, teşkilat faaliyetleri ve mahalle başkanlıklarının çalışmaları değerlendirilirken, toplantıya; AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar İlçe Başkanı Yasin Kas, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. 

Toplantıda konuşan ve Sivrihisar’da ki çalışmalardan memnun olduklarını söyleyen Dündar Ünlü, "Bugün sahada dolaştık, halkımızla görüştük. Maşallah çok iyi tepkiler aldık. Belediye başkanımıza buradan yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sivrihisar’da ki değişim dönüşüm gözle görülüyor. AK Partili bir belediyenin neler yapabileceği Sivrihisar’da net bir biçimde görülüyor" dedi. 

"Hangi yüzle ilçedeki vatandaşlardan oy isteyeceksiniz?" 
Büyükşehir Belediyesi hakkında eleştirilerde bulunan Ünlü, belediyenin yereldeki çalışmaları yok saydığını belirtti. Başkan Ünlü, "Yereldeki çalışmalara önem vermeyen, yereli dışlayan, yereldeki halkı yok sayan bir anlayış var. Bu yüzden ne yazık ki çok ciddi manada sıkıntılar yaşıyoruz. Bugün Büyükşehir Belediyesi maalesef şehrimize önemli denilebilecek bir yatırım yapmıyor. Mahmudiye ve Han Belediyeleri CHP’ye ait. 2014 yılından 2018 yılına geldiğimizde Han ilçesi ve Mahmudiye ilçesinde ne değişiklikler olmuş? Bizim belediyelerimize büyükşehir destek vermiyor. Bunca desteğe rağmen bu ilçelerde bir değişim var mı? Yok. Sadece rutin işler yapılıyor. Hangi yüzle vatandaşa 'Biz ilçeleri şuradan şuraya getirdik' deyip oy isteyeceksiniz? Neyi vaat edeceksiniz? CHP şunu aklına koysun. 2019’da ki seçimlerde ilçe belediyesi alamazlar. Sadece avuçlarını yalarlar" diye konuştu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Naim 30 Mart 2018 07:29

Fark edemiyormusun o barajı yaptırmazsanız ve termik santrali şehir etkilenmiyecek şekilde uzağına kurmazsanızbize burda oy bile alamayacağınızı farkedemiyormusunuz? Elektrik ve su geçici siz kalıcılarla uğraşın yerel seçimlerde yine kaybettiğinizde nedeni santral ile baraj olur şimdiden söyleyimde sonradan meden aramayın

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi