Eylül Mottosu

Yaşamında aidiyet kurabilmen için önce kendi iç dünyanda topraklanmalısın

5 Eylül 2019 09:12
A
a
Sütiş Eskişehir
Koç (21 Mart - 20 Nisan) :  Ay’ın en çalışkanı siz olabilirsiniz. Ev içi değişiklikler, taşınma konuları gündeme gelebilir. Sağlığınıza odaklanmanız gerekebilir. Çok çalışıp kendinizi ihmal etmemelisiniz. 14’ünde gerçekleşen Dolunay sizin 12.eviniz olan bilinçaltı konularını anlatan alanda gerçekleşiyor. Zihninizde bitirmeniz gereken şeyleri kökten kopartıp atma vaktidir. Sığındığınız geçmişinize, size hizmet etmeyen anılarınıza el sallayın. Öfke patlamalarına dikkat ! Sakin kalmalısınız. Ay sonuna doğru gerçekleşen Yeni ay ise size duygusal ve finansal armağanlar veriyor. Ekim ayına çok aşık ve cebi dolu gireceksiniz.
Boğa (20 Nisan- 21 Mayıs) : Sorumluluk bilincinizin odaklandığı ve katkı olmaya gönüllü olduğunuz alan aşk, çocuklar ve yaratıcılık konularıdır. İlişkinizde fazla fedakarlık yapabilir bunu abartıp bir şova dönüştürebilirsiniz yavaşlayın lütfen. Alma /verme dengesini unutmayın.  Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. 14’ünde gerçekleşen Dolunay sizin 11. Ev arkadaşlıklar alanınızda gerçekleşiyor. Sosyal çevrenizde, arkadaşlar arası bir kaos ve sonrası bu alanda temizlik çalışmaları mümkündür. Dikkat et ! Yeni sıkı dostluklar temizlik sonrası gelir. Ay sonunda ki Yeni Ay sana kariyerde yükseliş, evinde yenilikler ve ufak estetik müdahaleler için iyi gelecektir. İş yerinde ki en dikkat çeken kişi sen olacaksın.
İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran) Ev ve aile konularına odaklandığınız ve kendinizi bu alanda biraz fazla yorduğunuz bir Ay geldi çattı diyebilirim. Yer değişikliği olasıdır , ev alıp satmak ve arsa işleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. 14’ünde gerçekleşen Dolunay sizin 10. Ev Kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Küllerinizden yeniden doğacak oldunuz alan işte burası. Toplumsal alanda İkizler kendisini yeniden parlatıyor ama önce bitirmesi gereken şeyler olabilir. İş sahibi olabilirler, işten ayrılabilirler ama ne olursa olsun daha iyisi geleceği içindir. Yeni ay ise size Ay sonu ve Ekim başı Aşk getiriyor  ve sevdiğiniz işten para kazanmaya başlıyorsunuz.
Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): İş seyahatleri ve eğitimler, seminerler için yerinizde durmuyor o şehir senin bu şehir benim geziyorsunuz. Biraz tatil yapmak sizin de hakkınız arada bir nefes almalısınız. Akrabalarınız ve yakın çevreniz içinde kendinizi yoruyor olabilirsiniz. Yolculuklarda sakin ve yavaş olmaya , yorgun yola çıkmamaya dikkat edin. 14’ünde gerçekleşen Dolunay sizin 9.ev İnanç ve eğitim öğretim alanınızda gerçekleşiyor.  İnandığınız değerleri tekrar sorgulayacaksınız ve rotanızı değiştireceksiniz. Uzun bir yolculuk yapacaksınız ve bu içsel bir yolculuk da olabilecek.  Maneviyatınıza sarılacağınız, ruhunuzla barışacağınız bir dönem. Hayat size ne anlatıyor duyun artık. Yeni Ay size aile desteği ve mutluluğu getiriyor. Bol bol sarılın sevdiklerinize.
Aslan (22 Temmuz - 22 Ağustos):  Maddi kazancınıza odaklandığınız ve finansal artışınız için her türlü mücadele ve savaşa girdiğiniz bir dönem. Çok çalışıyorsunuz ama kazanmak hakkınız gerçekten.  Bir de özdeğer konuları gündeminizde. Ben kimim ? Burada ne işim var ? gibi sorgulamaları yapacağınız bir ay. Sakin olun abartı olan her yede eksiklik olduğunu unutmayın. Fazla para hırsı veyahut fazla ego kime ne kazandırmış ki ? İçsel mutluluk olmayınca diğer şeylerin ne önemi var ? Kendini sev sevgili Aslan. 14’ünde gerçekleşen Dolunay sizin 8. Evinizde gerçekleşiyor. Büyük bir krizin sonuna gelmiş bulunmaktasınız.  Belki derinlerde gömülü o can sıkıcı hatıranız tekrar canlanır gibi olacak ama son bir elveda demek için aslında ortaya çıkacak. Sağlığa dikkat ve finansal olarak çok açılmayın. Yeni Ay ise Ay sonuna doğru size kısa mesafeli yolculuklar ve yolculuk aşkları verebilir.
Başak (22 Ağustos - 22 Eylül): Ay ortasına kadar neredeyse tüm gezegenler sizim burcunuzda ilerliyor. Gündeminiz bir hayli kabarık. Ciddi adımlar, büyük meseleler yakınınızda.. Yeni iş, ilişki ve yeni idealler sizinle. Kendinize dönük bir Eylül ayı olacak. Biraz fazla “ben” diyebilirsiniz. Sorumluluklarınız size hırs yaptırabilir. Fazla eleştiriden kaçının. 14’ünde gerceklesen Dolunay sizin 7. Ev ilişkiler ve ortaklık alanınızda oluyor. Derine gömülü anılar bu alanda canlanır ve bir hesaplaşma, yüzleşme vaktidir diyebiliriz. Sonlanmalar yaşayabilirsiniz ama eğer ilişkiniz güçlü ve sağlam temeller üzerine kurulduysa tekrar denemeye değer diyebilirsiniz. Ay’ın sonunda gerçekleşen Yeni Ay finansal alanınızda size artış , zam, iyileştirme getirebilir. Kendinizi şımartmak ister alışverişe sarılabilirsiniz. Yeni Ay sizi Ekim ayının ortalarına kadar harika bir özgüven ile sarıp sarmalıyor.

DİĞER BURÇ YORUMLARI YARIN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi