ETG ödülleri beşinci kez dağıtıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ETG ödülleri beşinci kez dağıtıldı
A
a

Eskişehir Tanıtım Grubu (ETG) tarafından Eskişehir’in kalkınmasına ve tanıtımına katkı sağlayan firma, kurum ve kişilere verilen ödüller beşinci kez sahibini buldu.

Sütiş Eskişehir
ETİ’nin kurucusu Firuz Kanatlı’nın da anıldığı gecede ES TV’den Tevfik Eriş de ödül aldı.
 
Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Kampüsü’nde Pazar akşamı düzenlenen tören Eskişehir’in önde gelen isimlerini buluşturdu. Sami Nebioğlu’nun Atatürk Rölyef ve İnönü El Sanatları Sergisi etkinlik öncesi izlenime sunuldu. Törende Yunus Emre ve bedensel engelliler tekerlekli sandalye semah gösterisi de yapıldı. Tören, sanatçılarımız Özgün ve Mithat Körler’in sahne almasıyla sona erdi. Aydan Kanatlı, babası Firuz Kanatlı adına verilen vefa ödülünü aldı. Uğur Türkmen de babası Oğuz Türkmen adına verilen vefa ödülünü aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, MHP’li Ruhsar Demirel de ödül alan isimlerdendi.

POLİMEKS, KURT, ESKİŞEHİR BASKET...
Bedrettin Dalan ve İnan Kıraç, Özel Ödüle layık görüldü. Sami Nebioğlu, Sena Eynullayev, Prof. Dr. Turhan Ece, Özgün, Bora Egemen ve Kıvanç Tatlıtuğ, Savaşçı Dizisi’nden Faruk Uçan, Avrupalı Eskişehirliler Derneği’nden Mehmet Eser, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Arslan, ES TV’deki Köşe Bucak Hikâyeler programıyla Tevfik Eriş, 4. Güç programı nedeniyle Kanal 26, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Sevilay Taş, Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu, Metin Tomsuk, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Zafer Tüzün, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, Tamer Yiğit, POLİMEKS ve Beyaz Show da ödüle layık görülünler arasındaydı.

İŞİMİZ HİÇ ZOR DEĞİL
ETG Koordinatörü Oral Büyüksarı, törene destek veren ve katılan herkese teşekkür ederek “Eskişehir’e katkı sunanları unutmayacağız. Kentimizi daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Önce bu güzel kenti, insanlarını ve firmalarını tanıtmamız lazım. Bu tür buluşmalar yeni yatırımları konuşmak için de iyi bir fırsat sunuyor. Eskişehir’i önce Türkiye’ye sonra dünyaya tanıtacağız. İşimiz hiç zor değil. Elimizde Eskişehir gibi harika bir kent var” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi