ESTÜ kampüsünde bir personelde koronavirüs tespit edildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESTÜ kampüsünde bir personelde koronavirüs tespit edildi!
A
a

Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül kampüsünde bulunan Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda çalışan bir kişinin korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıkması üzerine üniversitede temas halinde olduğu kişiler izole edildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir Teknik Üniversitesinde (ESTÜ) çalışan bir kişinin korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıkması üzerine üniversitede temas halinde olduğu kişiler izole edildi.
ESTÜ’de çalışan bir kişinin korona virüs testi pozitif çıktı. Testin pozitif çıkması üzerine üniversite içerisine girişler kısıtlandı. Virüsün bulaştığı kişinin üniversitede temaslı olduğu çalışanlara İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerince virüs testi yapıldı. Görevliler tarafından temaslı olan kişilerden numune alınırken, üniversitede filyasyon çalışmalarına başlandı.

ESTÜ'DEN AÇIKLAMA: BİZİM PERSONELİMİZ DEĞİL

Eskişehir Teknik Üniversitesi, koronavirüs haberinin ardından bir açıklama yaparak, testi pozitif çıkan personelin Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Kampüsünde bulunan Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda görevli bir hizmetli olduğunu duyurdu.
İşte ESTÜ'nün açıklaması:
Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Kampüsünde bulunan Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda görevli bir hizmetliye COVİD-19  tanısı konulmuş olduğu bilgisi 10 Haziran 2020 Çarşamba günü alınmıştır. Takibinde  tedbir olarak COVİD-19  tanısı konulmuş olan hasta ile  birlikte aynı servis aracını kullanan  personele  test yapılmak üzere Sağlık Müdürlüğü
ekipleri tarafından numune alınma aşaması gerçekleştirilmiştir.  Ayrıca, binalarda yine tedbir amaçlı dezenfeksiyon çalışması yapılmıştır. İki Eylül Kampüsünün Pandemi nedeniyle  karantina altına alındığına ilişkin bilgilerin doğru olmadığı duyurulur.

Tuncay Döğeroğlu açıklaması
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çifteler li 10 Haziran 2020 18:05

Yks ve lgs sinavlari iptal edilsin....

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi