ESOGÜ'den yeni İl Sağlık Müdürü'ne teşekkür

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESOGÜ'den yeni İl Sağlık Müdürü'ne teşekkür
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcılığı görevini yürütürken, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan ESOGÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Bilge için, hastane yönetimi tarafından teşekkür ve veda organizasyonu düzenlendi.

Sütiş Eskişehir
Organizasyonda konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş, insan sağlığını ilgilendiren hizmetlerin çok önemli olduğunu belirterek, Doç. Dr. Uğur Bilge’nin yeni görevini layıkıyla yerine getireceğine inancının sonsuz olduğunu belirtti. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, Doç. Dr. Uğur Bilge’ye hastaneye verdiği hizmetler için teşekkür ederken yeni görevinde başarılar diledi. 


ESOGÜ Hastanesi’nde 5 ay başhekim yardımcılığı görevinde bulunan yeni İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ise il düzeyindeki sağlık hizmetlerinin verimli bir şekilde yürütülmesi ve sağlıkta dönüşüm süreci ile önemli bir noktaya gelen sağlık hizmetlerinin bundan sonra da artarak devam etmesi için çalışmak üzere görevi devraldığını belirtti. Doç. Dr. Uğur Bilge ESOGÜ Hastanesi yönetimine böyle bir organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi