ESOGÜ'den sağlık çalışanlarına yemek gönderen öğrencilere teşekkür mektubu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESOGÜ'den sağlık çalışanlarına yemek gönderen öğrencilere teşekkür mektubu
A
a

Eskişehir’de Milli Zafer İlkokulu’ndan 2/A sınıfı öğrencilerinin evde yaptıkları yiyecekleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarına göndermesi üzerine ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Arslantaş, Prof. Dr. Kamil Çolak ve Prof. Dr. Rifat Edizkan öğrencilere bir teşekkür mektubu gönderdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Milli Zafer İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla evde yaptıkları yiyecekleri gönderdi. Bunun ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Arslantaş, Prof. Dr. Kamil Çolak ve Prof. Dr. Rifat Edizkan bu öğrencilere hitaben bir mektup hazırladı.

Gönderilen bu mektupta, “Mevlana’nın veciz bir şekilde dile getirdiği üzere ‘Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez.’ Sizler de Hastanemize verdiğiniz destekle karanlığa bir mum yakanlardan oldunuz. Dayanışmanın gücü ile bu zor günlerin de üstesinden geleceğimize inanıyor, kıymetli desteğiniz için kurumumuz adına sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.



Mektupta ayrıca, “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi olarak Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanemiz ile Eskişehir’imize ve bölgeye sağlık hizmeti sağlamanın sorumluluğunu Covid-19 küresel pandemisi sürecinde her zamankinden çok daha fazla hissediyoruz. Ancak bilmenizi isteriz ki, Üniversite olarak omuzlarımıza yüklenen bu tarihi sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeye çalışırken yalnız olmadığımızı hissetmek bizlere tarifsiz bir güç vermiştir. Gösterdiğiniz dayanışma ruhu, bilhassa büyük fedakarlıkla en ön cephede mücadele veren sağlık çalışanlarımız için moral, hastalarımız için umut ışığı olmuştur. Türk milleti için iyilikleri ve güzellikleri çoğaltan birlikteliklerin, yardımlaşma ve dayanışmanın gücü tecrübe ile sabittir. Bu ülkenin kurtuluş destanında hurdalardan süngü yapan demircilerin, askere çarıklar ve sargı bezleri hazırlayan terzilerin, fişek dolduran kadınların ve çocukların parmak izleri vardır. Kurtuluş Savaşı’nda Kuva-yı Milliye’nin diğer adı olan imece ruhu, bugün de “Haydi imeceye!” diyen halkımızla, esnaf ve sanatkarlarımızla, sanayicilerimizle yeniden dirilmiştir. Her bir yardım, kurtarılan nice hayatlara vesile olmuştur” denildi.
 
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi