ESOGÜ’de 6. Hezarfen Havacılık Günleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESOGÜ’de 6. Hezarfen Havacılık Günleri
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hezarfen Havacılık ve Uzay Kulübü tarafından düzenlenen “6. Hezarfen Havacılık Günleri 2018” Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Etkinlik ESOGÜ Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Melih Cemal Kuşhan açılış konuşmasıyla başladı. Kuşhan, havacılığın temellerinin Eskişehir’de atıldığını ve “Hezarfen Havacılık Günleri”nin de Eskişehir’in bir klasiği haline geldiğini belirtti. Havacılık alanında kendini geliştirmek isteyen bireylerin bu gibi aktivitelerde var olması gerektiğini vurgulayan Kuşhan, etkinliğin verimli geçmesi dileklerini de ileterek konuşmasını sonlandırdı. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çabuk ise konuşmasında, Havacılık Günleri’nin Eskişehir için olmazsa olmaz sayılı etkinlikleri arasına olduğunu belirterek bu gibi etkinliklerin özellikle üniversite gençleri için taşıdığı öneme dikkat çekti. Prof. Dr. Ahmet Çabuk, “Hayatınızın bazı evrelerinde, olumsuz adımlar attığınızda pes etmeyi değil bunlardan ders çıkarmayı tercih edin.” sözleriyle gençlere tavsiyelerde bulundu. 

Açılış konuşmalarının ardından başlayan ilk oturumlarda TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü İş Geliştirme Grup Lideri Murat Yüksel, Youtuber, yazar ve içerik editörü Kerem Gök, Pegasus firması temsilcileri Ayla Acun ve Onur Öztuna, kendi alanlarında katılımcıları bilgilendirdi ve sorularına cevap verdi. 

İki gün süren etkinlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı olan Kartal Vakfı bünyesindeki Türk Yıldızları Store aracı, geliri şehit ailelerine bağışlanan lisanslı Türk Yıldızları ürünleriyle etkinlik alanında bulundu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi