Eşkiya'da intikam rüzgarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eşkiya'da intikam rüzgarı
A
a

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen hafta ekranlara gelmemişti.

Sütiş Eskişehir
Bu hafta yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile birlikte gözler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüme çevrildi. Hızır oğlunu öldürmek isteyen kişiden intikamını alırken, Hakkı herkesin zayıf noktasından vurmaya çalışıyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hızır'ın intikamı ve Hakkı'nın sorguya çekildiği görülüyor. Tüm bunlar yaşanırken, Hızır ve Kimsesiz Yaşar yeni planlar içinde. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşanmıştı? Verilen aranın ardından dizide neler değişecek? İşte son bölümün kısa özeti

Dizinin son bölümünde İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi