Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirsporluların yüreğinin ağzına geldiği an!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporluların yüreğinin ağzına geldiği an!
A
a

Eskişehirspor, Edirnespor karşısında 6 puanlık bir maça çıktı ve kendine yakışını yaparak zafere ulaştı. Melih Bostan’ın golleriyle zafere ulaşan Şimşekler umutlarını diri tuttu! Maçın kırılma anı ise 90+6'da yaşandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, ligde kalmak ve umutları sürdürmek için Edirnespor’u mağlup ederek, zafere ulaştı. Maça iki ekipte etkili başlarken Edirnespor 6’ncı dakikada gole yaklaştı. Ceza sahası içinde Murat Torun aldığı topu uzak direğe yerden yolladı ancak top dışarı çıktı. Eskişehirspor 9’da öne geçti. Sol kanattan topu taşıyan Ömer İnan, ceza sahası dışında Melih Bostan’ı gördü. Melih’in ceza sahasının hemen dışından kaleye gönderdiği şut savunmaya çarpıp filelere gitti.  78’de Edirne farkı 1’e indirdi.  Ahmet Baykal’ı ceza sahasına paralel gönderdiği topu Murat Torun kafayla kaleye yolladı. Kayacan’ın tokatladığı top Bartu’ya çarpıp ağlara gitti.
 

ESKİŞEHİRSPOR İÇİN KILIMA ANI!

Maçın 90+6. dakikası ise kırılma anıydı. Es Es Onur Arı ile skoru 3-1’e getirmeye yaklaşırken, devam eden pozisyonda Edirne ekibi eşitlik golünü kaçırdı. Şut auta gidince son düdük çaldı. Şimşekler çok önemli maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Eskişehirsporluların yüreğinin ağzına geldiği an! 13.03.2023
ESKİŞEHİRSPOR İKİ GOLLE YILDIZLAŞTI

Devre arası transfer sezonunda Fenerbahçe’den kiralanan 18 yaşındaki hücum oyuncusu Melih Bostan, ikinci resmi maçında gollerini atmayı başardı. Yetenekli genç 9'uncu ve 55’inci dakikalarda attığı gollerle galibiyetin mimarlarından oldu. Melih, 73’üncü dakikada yerini İsmail Haktan Odabaşı’na bıraktı.

İLKER GÖZ DOLDURDU

Eskişehirspor’un transfer sezonun son gününde kadrosuna dahil ettiği İlker Sayan, Edirnespor ile oynanan karşılaşmada ilk kez forma giydi. 29 yaşındaki kanat oyuncusu bu maçta göz doldurdu. İkinci golün hazırlayıcısı olan İlker 90 dakika sahada kaldı. Hücum anlamında hem faul alan, hem sıkışan noktalarda oyunun yönünü değiştirip, adam eksilten İlker taraftarın yüzünü güldürdü.

FUAT ÇAPA YAKINDAN TAKİP ETTİ

Eskişehirspor’da futbol direktörü olan Teknik Direktör Fuat Çapa, Edirnespor ile oynanan karşılaşmayı yakından takip etti. Eskişehirsporlu kurmaylarla birlikte mücadeleyi protokol tribünde izleyen Çapa alınan galibiyetten ötürü oldukça mutluydu. Mücadeleyi ayrıca Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu yakından takip etti.

BÜYÜK DESTEK VERDİLER

Eskişehirspor’un fedakar ve cefakar taraftarı Edirenspor ile oynanan karşılaşmada takımını yalnız bırakmadı. Ligde kalma adına çok kritik bir kar- şılaşmada takımına destek olan Siyah Kırmızılı taraftarlar kendilerine ayrılan yeri doldurdu. Alınan galibiyet sonrası taraftarlar, takımı çağırarak ayak ta alkışladı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi