Yıkıldığımız an...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yıkıldığımız an...
A
a

Eskişehirspor evinde lider Denizlispor'u elinden kaçırdı. Maça güzel başlayan Es Es 1-0 öne geçti ancak şanssız bir golle galibiyeti koruyamadı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor maça hızlı başlayan taraf oldu. Sağ kanattan birçok pozisyonda gole yaklaşan Es Es aradığı golü 18’de buldu. Yine sağ kanattan Mehmet Özcan’ın iki kişiden sıyrıldığı pozisyonda İbrahim Halil ceza sahası içinde topla buluştu. İbrahim, arka direkte bulunan Jesse’ye topu aktardı. Jesse topa dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 20’de ise Denizlispor’un hatasında araya giren ve topu kaleye yollayan Jesse’ye direk izin vermedi.

28’inci dakikada ceza sahası dışından seken topu kaleye yollayan Issah’a kaleci Adam izin vermedi. 35’inci dakikada ise konuk ekip Denizlispor ilk ciddi gol pozisyonunu yakaladı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda topu elinden kaçıran Melih Ağa büyük bir hata yaptı. Topu önünde bulan Alperen meşin yuvarlığı direğe nişanladı. Direkten dönün topu kaleci Melih daha sonra kontrol etti.

Berkay'dan büyük hata...

Karşılaşmanın 38’inci dakikasında ise Es Es kalesinde golü gördü. Berkay kaleci Melih’e pasını aktarmayı çalıştı. Ancak top kısa düştü. Araya giren Denizlisporlu Ziya topu direğe nişanladı. Seken topu önünde bulan Mehmet Akyüz skoru eşitledi. Eskişehirspor çok iyi oynadığı dakikalarda büyük bir hatayla kalesinde golü görmesiyle oyundan düştü. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Maçtan çok özel fotoğraflar

İkinci yarıda her iki ekipte rakibinden kaptığı toplarla ani ataklarla etkili olmaya çalıştı. 56. dakikada Sissokko’nun orta sahada meşin yuvarlağı kaptırmasıyla hızlı gelişen Denizlispor atağında Recep Niyaz’ın etkisiz vuruşu kalecide kaldı. 66’da ise dakikada kaleyi cepheden gören alandan kullanılan serbest vuruşta Milinkovic’in sert şutu az farkla üstten auta çıktı. Maçta başka gol olmayınca Eskişehirspor sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi