Eskişehirsporluları duygulandıran fotoğraf

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporluları duygulandıran fotoğraf
A
a

Eskişehirspor zor günler geçirirken transfer tahtasının açılması için herkes elinden geleni yapıyor.  Eskişehirspor İcra Kurulu üyesi Mehmet Şimşek çarpıcı bir fotoğraf paylaştı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor transfer tahtasını açmak için borçları ödemenin yolunu arıyor. Kongrede başkan seçimi yapılamadığı için göreve gelen Eskişehirspor İcra Kurulu da var gücüyle çalışmalarına devam ediyor. Eskişehirspor'a büyük destek veren taraftarlar tabii ki bu çalışmaların en önemli üyesi. Eskişehirspor İcra Kurulu üyesi Mehmet Şimşek de bu konuya değindi ve duygulandıran bir paylaşım yaptı.

İşte Mehmet Şimşek'in Twitter hesabından yapılan paylaşım;

"Moral bozmak yok!
İnşallah bu ablukayı kıracağız
#eskişehirspor'u hak ettiği yere oturtmadan ölmek haram bize
Bu takımın sahibi bu 5tl ‘yi veren taraftardır
Kimse tatava yapmasın
Eninde sonunda bu şehrin ileri gelenleri bunları duyacaktır"

eskişehirspor paralar

Eskişehirspor top başı yapıyor


İkinci yarı hazırlık kampını tamamlayan ve lig maratonunun ikinci yarı ilk maçında Pazar günü saha ve taraftarı önünde Giresunspor’u ağırlayacak olan Siyah kırmızılılar, bugün tesislerinde topbaşı yapacak. 15 günlük Antalya kampının ardından şehre dönen ve dünü izinli geçiren takım, bugün tesislerinde bir araya gelerek Giresun maçı hazırlıklarına başlayacak. Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Giresun maçıyla birlikte ligin ikinci yarı perdesini açacak Eskişehirspor’da, takımdan ayrılan Semih Güler dışında eksik yok. Tamamen genç oyunculardan oluşan bir kadroyla sahaya çıkacak Eskişehirspor, yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Giresunspor karşısında puan arayacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bırakın 16 Ocak 2019 13:05

şehrin ileri gelenleri ve seçilmişleri edebiyatını artık bırakma vakti. kimse kulüp için hiçbirşey yapmaz. bugüne kadar yapılanların nerede olduğu bugünlere nasıl gelindiği kimse tarafından açıkça bilinmiyor. bi açılın bırakın kayyum yetkilendirilsin ve tüm geçmiş incelenerek ortaya dökülsün. sonrasında mutlaka daha güzel günler gelecektir yeni yönetim ve başkanlarla. bügüne kadar olduğu gibi aynı senaryo gerçekleşecek ve sorumlu kişiler yine geçmişin ortaya çıkmaması adına kulübü kayyuma bırakmayacaklardır ve yeni gelen yönetim aynı demeçlerle hayatına devam edecektir.

1 3 Cevap Yaz
hasan Şen 16 Ocak 2019 10:16

adamın dibi bu şehrin umududur mehmet şimşek

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi