Eskişehirsporlu oyuncu için Ersun Yanal devrede

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu oyuncu için Ersun Yanal devrede
A
a

Eskişehirspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sekidika Jesse için Eskişehirspor’un eski teknik direktörlerinden, şimdi ise Fenerbahçe’yi çalıştıran Ersun Yanal’ın devreye girdiği iddia edildi

Sütiş Eskişehir

Eskişehirsporlu Jesse için Ersun Yanal devrede

Eskişehirspor haberi: Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve birçok ekibin transfer listesinde yer alan Sekidika Jesse, Eskişehirspor’dan bu hafta içi ayrılacak. Transferin gözde ismi olan Nijeryalı futbolcu için Fenerbahçe’nin vites yükselttiği ileri sürüldü. Bir dönem Es Es’te görev yapan ve şimdi ise Fenerbahçe’yi çalıştıran Ersun Yanal’ın, Jesse ile bizzat görüşüp, Nijeryalı futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı iddia edildi. Yıldız oyuncu bugün Türkiye’ye gelip, yeni kariyeri için teklifleri değerlendirecek. 

Görüşme gerçekleşecek

Jesse konusunda açıklamada bulunan Es Es’in Teknik Asbaşkanı Ömer Kurumehmetoğlu, “Henüz bir anlaşma yok. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gazişehir Süper Lig kulüpleri bu oyuncuyu istiyor. Oyuncunun menajeri önümüzdeki hafta içerisinde Eskişehir’e gelecek ve bir görüşme gerçekleştireceğiz. Bu kulüplerden bize resmi bir teklif gelmedi ama ikili görüşmeler ve menajerler aracılığıyla bir takım görüşmeler yapıldı. Ben önümüzdeki hafta içerisinde Jesse’nin yeni kulübünün belli olacağını düşünüyorum” dedi.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zafer Dönmez 5 Ocak 2020 11:53

Boş hayal Fenerbahçe transfer yapamıyor bunu TFF açıkladı, neyin haberini yapıyorsunuz.

3 0 Cevap Yaz
bilek26

onlar her daim transfer yapar yasaklar bizim gibi takımlar içindir, bi yerlerden bi paralar akar onlara her daim.

1 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi