Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirsporlu Mevlüt Çelik'ten mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Mevlüt Çelik'ten mesaj
A
a

Eskişehirspor'un Elazığspor'a 3-2 kaybettiği maçtan sonra futbolcumuz Mevlüt Çelik sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'de haftasonu Tetiş Yapı Elazığspor'a 3-2 mağlup oldu. Maça çok iyi başlayıp henüz 6. dakikada 1-0 öne geçen Eskişehirspor, galibiyeti koruyamadı. Üst üste gelen Elazığspor golleri ile 3-1 geriye düşen temsilcimiz 3-2'yi yakalamasa da başka gol bulamayınca maç bu skorla tamamlandı. 

Eskişehirspor'da bu mağlubiyetin ardından taraftarlar kadar sahada mücadele eden futbolcularımız da çok büyük üzüntü yaşadı. Eskişehirspor'un defans oyuncusu Mevlüt Çelik 3-2 kaybedilen karşılaşma sonrasında Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Mevlüt attığı tweette şu ifadeleri kullandı: "Biz bu formanın ağırlığını biliyoruz, hissediyoruz. Şehirdeki havayı biliyoruz. Bizim için şehirde para arayan yaşlı amcalarımız, genç kardeşlerimiz ve abilerimizin olduğunu biliyoruz. Elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için çalışacağız.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eSeS 14 Kasım 2018 00:28

Genç oyuncumuz Mevlüt Çelik Yüreğine gönlüne sağlık Sende ki şu bilinç azıcık yönetimde olsaydı keşke bu kulüp bu halde olmazdı.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi