Eskişehirsporlu Kayacan spikeri mest etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Kayacan spikeri mest etti!
A
a

Eskişehirspor'un başarılı file bekçisinin Adana Demirspor karşısındaki kurtarışları spikeri bile hayrete düşürdü...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Adana Demirspor ile oynadığı kritik mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılırken, karşılaşmanın en çok konuşulan iki ismi Ofoedu ve Kayacan oldu.
Takımın başarılı golcüsü Ofoedu 2 gol atarak taraftarı coştururken, girdiği pozisyonlar ve gösterdiği çaba ile de alkış aldı.
Ancak Eskişehirspor'un kalesinde devleşen Kayacan Erdoğan ise, kurtarışlarıyla takımın bu maçtan puansız çıkmasını engellemiş oldu.
Özellikle maçın ikinci yarısında yaşanan iki pozisyonda kalesini gole kapatan Kayacan, maçı sunmakta olan spikeri bilr hayrete düşürmeyi başardı.

"Muazzam bir reaksiyon"
Kayacan'ın kalesinde devleştiği anlarda "muazzam bir reaksiyon" yorumunu yapan Bein Sports spikeri, pozisyonları anlatırken nefes nefese kaldı.
Maçın 58. dakikasında Adana Demirspor'un atağında önce Atabey'in kafa vuruşunu çıkaran Kayacan, devam pozisyonunda hemen önünden topa vuran Tambe'nin vuruşunu da tek eliyle tokatlayarak çıkarmayı başardı.

"Son anda Kayacan!"
Karşılaşmanın uzatmalarına geçildiğinde yaşanan tehlikede Kayacan'ın kurtarışı maçın kader anı olabilecek kadar önemliydi.
90+2'nin son saniyelerinde, Adana Demirspor'dan Savaş, ceza sahamızın önünde topla buluştu ve çok sert bir şut çekti. Doğrudan kaleye giden topa hızla reaksiyon veren Kayacan, topu son anda çelerek kornere göndermeyi başardı.
Kimsenin beklemediği anda gelişen bu pozisyonu da muhteşem çıkaran Kayacan büyük alkış aldı.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
babanın oğlu kemal 3 Mart 2018 21:41

çok güzel bir ofsayt itirazı. şaka maka iyi denk geldi. normal şartlarda büyük kurtarışlar yapsan da bu pozisyonun ikinci kısmı biraz şans. yine de tebrikler senin sayende puan alabildik.

0 0 Cevap Yaz
deli deli 3 Mart 2018 18:16

hasan hüseyin niçin koşmuyor aga ? Erkan zengin den talimat mı alıyor ?

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi