Eskişehirsporlu Issah için sıraya girdiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu Issah için sıraya girdiler
A
a

Eskişehirspor'un maddi sıkıntıları rakiplerinin ağzını sulandırıyor. Kurtlar sofrasına düşen Eskişehirspor'un futbolcularını bonservissiz kapma yarışındaki rakipler şimdi de Kamal Issah için nabız yokluyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un orta saha oyuncusu Kamal Issah’a İstanbulspor ve Boluspor’un talip olduğu iddia edildi. Ajansspor’un haberine göre, henüz Eskişehirspor kampına katılmayan Issah için birçok kulübün sıraya girdiği belirtildi. Özellikle Boluspor ve İstanbulspor’un Ganalı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için yarıştığı ileri sürüldü. Eskişehirspor yönetimi kendilerine gelen her hangi bir teklifin olmadığını, Kamal’ı tutmak için yoğun bir uğraş içine girdiklerini belirtti.

Ferhat Kiraz'dan veda mesajı

Eskişehirspor’dan ayrılan Ferhat Kiraz, kendine ait sosyal medyadan ayrılık mesajı yayınladı. Ferhat instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Kulübüm Eskişehirspor ile yaptığımız görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşıp helalleştik. İyi kötü günlerimiz oldu. Fakat her sıkıntıya rağmen ülkenin en uygar kenti Eskişehir’i çok sevdik. Bundan sonrası için Eskişehirspor camiası ve en büyük taraftarı için en iyisini diliyorum. Hep destek oldular Allah razı olsun. Sevgiliyle kalın” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 7 Ocak 2020 08:58

Batan geminin malları.....bedavacılar sıraya girmiş. Kulub zor zamanlar geçiriyor.... elbette biliyorlar. Cincondan Giresuna kadar hepsi sırada.Jese ye 100 yuro vernişler aman çok vermişler.Biliyorlar ki EsEs in elleri kolları bağlı.Satmaya mecbur kalmış.

0 0 Cevap Yaz
EsEs 6 Ocak 2020 18:19

Ferhat da yürekli oyunculardandı.Güle güle Ferhat.Ne yazık kı kulubün en kötü günlerinde geldin.asıl sen hakkını helal et.Yolun açık olsun.

0 4 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 6 Ocak 2020 13:56

Bütün futbolcular bedavaya giderken bizim yönetim ne iş yapar goren varmi

2 6 Cevap Yaz
Emre şan

Ne yapabilirler kardeş sence para lazım para yok klup saçma sapan adamlara kalmasın diye mustafa başkan aldı görevi onlarda anca bunu yapabiliyor. Varsa paran ver

5 3
Nicola

Emre Şan, keşke paraları yoksa almasalardı.. Bu yönetim tarzıyla 5 ay sonra 2. lig, 1 sene sonra 3. ligdesin.. Çünkü Gaziantep, Mersin, Karabük gibi takımlara uygulanan puan cezaları ve küme düşürme cezaları alacaksın.. Yeni yönetimin şuanki misyonu kulübün kapatılmasına yönelik.. Kimse çıkıp kulübü yabancılar alacaktı vs diye masal anlatmasın.. Madem giyiyorsun bu gömleği para da bulacaksın sponsor da.. Bulamazsan düşersin..

0 1
SELÇUK

Osman Taş'ın da parası yoktu. o da yapardı para ödemeden futbolcuları bu şekilde göndermeyi. ancak osman taş, önceki yönetimlerden hesap soracaktı. bu yüzden apar topar bıraktı. heasp sormayacak birini buldular. Tatar Mustafa saçma sapan adam değil de ne yapıyor ki. keşke paralı olan o ilk yönetim gelseydi.

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi