Eskişehirsporlu iki oyuncu Beşiktaş’ın takibinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu iki oyuncu Beşiktaş’ın takibinde!
A
a

Eskişehirspor’un genç futbolcuları Arda Okumuş ve Bartu Göçmen’i Beşiktaş’ın takibe aldığı belirtildi. İstanbul temsilcisinin scout ekiplerinin uzun süredir bu iki futbolcuyu izlediği ileri sürüldü.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da bu sezon forma şansı bulan Arda Okumuş ve Bartu Göçmen’in Beşiktaş tarafından izlenildiği ileri sürüldü. Bu sezon defans hattında oynayan ve güçlü fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Bartu Göçmen’in taliplerinin olduğu biliniyordu. Süper Lig’den birçok ekibin listesinde yer alan Bartu’yu ise Es Es yönetimi kolay kolay bırakmak istemiyor. 19 yaşındaki stoper, bu sezon 32 maça çıkarken 3 gol attı.

Arda iki mevkide oynuyor
Beşiktaş’ın Bartu ile birlikte Arda Okumuş’u da takibe aldığı ileri sürüldü. Beşiktaş scout ekibinin takibe aldığı Arda bu sezon 31 karşılaşmada forma giydi. Hem stoperde hem de orta sahada forma giyebilen 20 yaşındaki Arda hırsı ve azmiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca A Spor yorumcusu Serdar Kelleci, Arda için, “Arda Okumuş'u iki sene önce U19'da izlemiştim. Oldukça potansiyelli bir çocuk” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli 29 Haziran 2022 16:22

Boş haber yapmayın zaten takim seneye bal liginde oynayacak

0 0 Cevap Yaz
Dinyaper 29 Haziran 2022 15:11

Transferi acacaksak gönderelim zaten elimizde topçu yok

0 1 Cevap Yaz
Toko 29 Haziran 2022 11:19

Bedavaya gitmezler umarim

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi