Eskişehirsporlu İbrahim Halil Öner haftanın 11'ine seçildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu İbrahim Halil Öner haftanın 11'ine seçildi
A
a

Eskişehirspor maddi manevi birçok sıkıntı yaşarken nadiren de olsa güzel şeyler oluyor. Elazığspor deplasmanında Es Es'in iki golünü atan İbrahim Halil Öner haftanın ilk 11'ine girdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’un forvet oyuncusu İbrahim Halil Öner TRT Spor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programının ekibi tarafından oluşturulan haftanın ilk 11'ine girmeyi başardı. Ligin 12’nci haftasında Elazığspor deplasmanında 2 gol atmasına rağmen takımının mağlup olduğu belirtilirken yorumcular, İbrahim Halil Öner için övgü dolu sözler kullandı. Forvet oyuncusu Eskişehirspor'da toplam 12 maça çıktı ve 3 gol kaydetti.

Talha’nın çabası yetmedi

Eskişehirspor’un 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Talha Erdoğan son haftalarda yaşadığı düşüşle yedek kulübesinin yolunu tutmuştu. Genç futbolcu Osmanlıspor karşılaşmasında olduğu gibi Elazığspor maçında da oyuna sonradan girdi. Elazıspor karşılaşmasında 59’uncu dakikada oyuna giren genç futbolcu özveriyle mücadele
etti. Hücum organizasyonlarında etkili olan Talha’nın bu çabası skoru değiştirmeye yetmedi. 

Bedirhan eksik kapattı

Spor Toto 1. Lig’in 8’inci haftasında Hatayspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalan Bedirhan Altunbaş eksik kapatmaya devam
ediyor. Osmanlıspor karşılaşmasının son dakikalarda forma giyen Bedirhan, Elazığspor karşılaşmasının 40’ncı dakikasından itibaren ter döktü. Maç eksiğini kapatan Bedirhan tekrar düzenli olarak forma giymeyi hedefliyor. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 15 Kasım 2018 20:19

güzel haber. tebrikler. ancak site ile ilgili bir eleştirim olacak, niye fuat çapa ile ilgili haberi fotoğraf tarzında paylaşıyorsun? amaç ne. standart düz haberini yap geç işte. hadi maçtan kareler desen anlayacağız, alakasız alakasız şeyleri foto haber yapıyorsun.

0 0 Cevap Yaz
2626 15 Kasım 2018 16:17

EsEs taraftarına bu zulmü yaşatanlar....Size me diyelim.Siz anlayın artık.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi