Eskişehirsporlu futbolcuya Avrupa'dan teklif!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirsporlu futbolcuya Avrupa'dan teklif!
A
a

Eskişehirspor'un 23 yaşındaki futbolcusu Mehmet Feyzi Yıldırım’a, Süper Lig’den ve Avrupa’dan teklifler var. Teklifleri doğrulayan genç futbolcu son sözün kulübünde olduğunu söyledi. Kulüp henüz bir bonservis ücreti belirlemedi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Geçtiğimiz sezonun büyük bölümünde ligde genç futbolcularıyla mücadele etmek zorunda kalan Eskişehirspor, altyapı oyuncularını Türk futboluna kazandırmaya devam ediyor. Maddi sorunlarla boğuştuğu sezonda Dorukhan Toköz Beşiktaş’ın, Cemali Sertel Başakşehir’in ve Fıratcan Üzüm Trabzonspor’un yolunu tutarken kadrodaki diğer genç isimler de birçok takımın transfer hedefinde bulunuyor.

Son olarak Mehmet Feyzi Yıldırım için transfer iddiaları yükselirken 23 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu İHA’ya açıklamalarda bulundu. Yurt içi ve yurt dışından kendisine teklifler geldiğini ifade eden Feyzi, 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatarak “Yurt içinden ve yurt dışından bana ulaşan teklifler var. Kulüp bir görüşme gerçekleştirdi mi bilmiyorum. Benim için önemli olan Eskişehirspor. 1 yıl daha sözleşmem var. Son sözü kulübüm söyler” dedi.

Eskişehirspor’un altyapısından yetişen ve genç milli takım tecrübesi de bulunan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, bu sezon 29 maçta istikrsrlı bir şekilde forma giyerken 4 gol 5 asist yaparak takımına önemli katkıda bulundu.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
can 1 Temmuz 2019 19:38

git kardeşim bu takımdan hiç bir şey olmaz bu seneyeyi kurtarsan seneye yine ayı

0 0 Cevap Yaz
Ndr 30 Haziran 2019 18:09

EsEs gerçekten sahipsiz..Bazı klupler öncelikli.2-3 milyon için ceza alıyoruz.Klup kapanacak.Bazıları 200 milyon kafadan geri ödemesiz alıyor.

0 1 Cevap Yaz
Haluk 30 Haziran 2019 18:07

Devlet bazı kluplere 200 milyon veriyor.Hem de 2 yıl ödemesiz. Bize 150 bin dolar için -6 ceza geliyor.

0 1 Cevap Yaz
Kadir 30 Haziran 2019 13:32

hangi futbolcuları istiyorlsarsa talip varsa hepsini satın gitsin seneye Fırat Can Üzüm gibi olurlar kuruş kazandırmadan giderler..

1 3 Cevap Yaz
yalan dolan 30 Haziran 2019 12:54

hani süper star mehmet özcan gibi mi? 5 milyon euro'ya gidiyodu... avrupa devleri peşindeydi falan filan. mehmet özcan denildiği gibi olsa şu an kulübe en az 20-30 milyon tl para gelirdi. hepsi boş laf.

0 6 Cevap Yaz
Gerçekci

Git yorumuna tuttuğun kahpe bizansa yap

5 1
Gerçekciye

kardeş sen ve senin gibiler olduğu sürece bu kulübü halil ünal 10 kere daha yönetir 10 kere daha batırır. aynen bu kafayla devam et. doğru söyleyeni bizanslı olmakla suçla ama kulübü batıranları baş tacı et. aferin afern...

0 7
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi